Топовий варіант маринаду - майонез з часником. Але давайте дивитись правді у очі. Магазинний майонез не найкращий варіант для смаження. Пропонуємо вам інший маринад, який буде багатий на смак та надасть страві соковитість та багатий аромат, передають Патріоти України.
Вам потрібні:
М’ясо наріжте на довільні шматки та змішайте зі спеціями, сметаною та медом. Сюди ж додайте подрібнені кінзу та м’яту. Всі інгредієнти ретельно перемішайте, щоб кожен шматок був змащений сумішшю. Потім покладіть лаврове листя. Накрийте миску харчовою плівкою та лишіть маринуватись протягом 30-60 хвилин.
Цей маринад буде дуже ароматний, бо містить трави та спеції. Сметана краще за майонез та й виходить набагато смачніше. Спробуйте. Вам неодмінно сподобається.
Банка джему або варення у холодильнику - це правило чи хибна думка? Таке питання виникає у багатьох господинь, передають Патріоти України. Дієтологиня Кетлін Гарсія-Бенсон пояснила, коли варто ставити джем до холодильника, а коли достатньо зберігати йо...
Власники смартфонів часто помічають: уже через кілька місяців після покупки акумулятор працює значно гірше, ніж на початку. Експерти пояснюють - у цьому винні щоденні звички користувачів, які поступово знижують ємність батареї, передають Патріоти Украї...