Топовий варіант маринаду - майонез з часником. Але давайте дивитись правді у очі. Магазинний майонез не найкращий варіант для смаження. Пропонуємо вам інший маринад, який буде багатий на смак та надасть страві соковитість та багатий аромат, передають Патріоти України.
Вам потрібні:
М’ясо наріжте на довільні шматки та змішайте зі спеціями, сметаною та медом. Сюди ж додайте подрібнені кінзу та м’яту. Всі інгредієнти ретельно перемішайте, щоб кожен шматок був змащений сумішшю. Потім покладіть лаврове листя. Накрийте миску харчовою плівкою та лишіть маринуватись протягом 30-60 хвилин.
Цей маринад буде дуже ароматний, бо містить трави та спеції. Сметана краще за майонез та й виходить набагато смачніше. Спробуйте. Вам неодмінно сподобається.
У харчуванні українців хліб здавна відіграє надзвичайно важливу роль. Але останнім часом цей продукт часто демонізують, нарікаючи, що він шкідливий для фігури та організму. Хоча дійсно існує такий хліб, який потрібно вживати якомога менше, є також і бе...
Щоб зберегти свій мозок здоровим і гострим, важливо звертати увагу на свої харчові звички. Нещодавні дослідження підтверджують, що регулярне вживання чаю, фруктів та овочів сприяє підтримці когнітивних функцій, передають Патріоти України. Включення цих...