Топовий варіант маринаду - майонез з часником. Але давайте дивитись правді у очі. Магазинний майонез не найкращий варіант для смаження. Пропонуємо вам інший маринад, який буде багатий на смак та надасть страві соковитість та багатий аромат, передають Патріоти України.
Вам потрібні:
М’ясо наріжте на довільні шматки та змішайте зі спеціями, сметаною та медом. Сюди ж додайте подрібнені кінзу та м’яту. Всі інгредієнти ретельно перемішайте, щоб кожен шматок був змащений сумішшю. Потім покладіть лаврове листя. Накрийте миску харчовою плівкою та лишіть маринуватись протягом 30-60 хвилин.
Цей маринад буде дуже ароматний, бо містить трави та спеції. Сметана краще за майонез та й виходить набагато смачніше. Спробуйте. Вам неодмінно сподобається.
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...