Топовий варіант маринаду - майонез з часником. Але давайте дивитись правді у очі. Магазинний майонез не найкращий варіант для смаження. Пропонуємо вам інший маринад, який буде багатий на смак та надасть страві соковитість та багатий аромат, передають Патріоти України.
Вам потрібні:
М’ясо наріжте на довільні шматки та змішайте зі спеціями, сметаною та медом. Сюди ж додайте подрібнені кінзу та м’яту. Всі інгредієнти ретельно перемішайте, щоб кожен шматок був змащений сумішшю. Потім покладіть лаврове листя. Накрийте миску харчовою плівкою та лишіть маринуватись протягом 30-60 хвилин.
Цей маринад буде дуже ароматний, бо містить трави та спеції. Сметана краще за майонез та й виходить набагато смачніше. Спробуйте. Вам неодмінно сподобається.
Після Великодня багато українців повертаються до робіт на городі. Частину культур традиційно висаджують ще до свята, однак деякі овочі та рослини досаджують пізніше, передають Патріоти України. OBOZ.UA розповідає, коли саме після Великодня можна почина...
Якщо ваші скляні двері та вікна все ще виглядають брудними навіть після миття, можливо, ви використовуєте не той засіб, але є простіший спосіб отримати скло без розводів. Є чудовий домашній засіб, який ви зможете зробити усього з трьох простих інгредіє...