
Якщо ви допустили при приготуванні страви кількох помилок, ваші голубці можуть вийшли сухими і жорсткими. Щоб вони вдалися смачними, не достатньо вибрати найкращі інгредієнти, передають Патріоти України.
Все можна зіпсувати, порушивши технологію приготування.
Тож дослідимо помилки, які можуть призвести до того, що ваші голубці вийшли жорсткі та сухі.
Що робити із сухими голубцями
Врятувати можна навіть готову страву. Для цього рекомендуємо протушкувати голубці в кефірі.
Популярний модний аксесуар - шпилька-кіготь (крабик) - може бути причиною випадіння волосся і навіть алопеції у жінок. Провідна трихологиня Рейчел Валентайн заявила, що часте використання цих затискачів призводить до того, що жінки скаржаться на відсту...
Подовжувачі використовуються у кожному домі, але, за словами експерта з енергетики Гордона Волліса з Your NRG, ніколи не треба підключати до них потужні пристрої, яким би зручним це не здавалося. Про це пише Express, передають Патріоти України. «Подовж...