Якщо ви допустили при приготуванні страви кількох помилок, ваші голубці можуть вийшли сухими і жорсткими. Щоб вони вдалися смачними, не достатньо вибрати найкращі інгредієнти, передають Патріоти України.
Все можна зіпсувати, порушивши технологію приготування.
Тож дослідимо помилки, які можуть призвести до того, що ваші голубці вийшли жорсткі та сухі.
Що робити із сухими голубцями
Врятувати можна навіть готову страву. Для цього рекомендуємо протушкувати голубці в кефірі.
Данські науковці дійшли несподіваного висновку: занадто низька вага може збільшити ризик передчасної смерті більше, ніж надмірна вага чи навіть легке ожиріння, передають Патріоти України. Дослідники проаналізували дані 85 761 людини у віці близько 66 р...
Проблема з клопами не зменшується, а в деяких містах навіть погіршується. Хоча повністю захиститися від цих паразитів складно, звертаючи увагу на деякі предмети інтер’єру, можна знизити ризик зараження. Це стосується і кімнатних рослин, передають Патрі...