
Якщо ви допустили при приготуванні страви кількох помилок, ваші голубці можуть вийшли сухими і жорсткими. Щоб вони вдалися смачними, не достатньо вибрати найкращі інгредієнти, передають Патріоти України.
Все можна зіпсувати, порушивши технологію приготування.
Тож дослідимо помилки, які можуть призвести до того, що ваші голубці вийшли жорсткі та сухі.
Що робити із сухими голубцями
Врятувати можна навіть готову страву. Для цього рекомендуємо протушкувати голубці в кефірі.
Відмова від соцмереж на 7 днів може покращити психічне здоров’я молодих людей. Про це йдеться у новому дослідженні, опублікованому в журналі JAMA Network Open, передають Патріоти України. Вчені спостерігали за 295 молодими людьми віком 18–24 років, які...
Вибір якісних фруктів та овочів часто буває складнішим, ніж здається. Багато продуктів виглядають свіжими лише на перший погляд. Але існує простий трюк із вагами, який допомагає швидко оцінити їхню справжню якість, передають Патріоти України. Чому важл...