Запечена картопля входить в категорії найулюбленіших гарнірів. Від неї очікують золотисту скоринку та м’яку середину. Але іноді вона виходить зовсім не такою. Сира, тверда, пересушена - зіпсований гарнір. Виправте помилки, щоб картопля завжди була ідеально приготованою.
Рекомендується запікати картоплю не на деко, а в формі. Не завжди це повинна бути скляна. Можна й з іншого матеріалу. Якщо ви викладаєте картоплю в один шар на деко, то в такому випадку вона також частіше пересушується.
Хрустка скоринка — смачна ціль. Замаринуйте картоплю в вершковому маслі. Ви побачите, наскільки буде апетитний результат. Не забудьте про спеції: пажитник, імбир, часник, зелень, червоний та чорний перці та ін.
Не кладіть сиру картоплю в духовку. Краще її спочатку відварити 3-5 хвилин від початку закипання води, а потім вже приправити та відправити в духовку. В цьому випадку точно не буде сирої середини. Буде хрустка скоринка та м’якенька в розрізі.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...