Запечена картопля входить в категорії найулюбленіших гарнірів. Від неї очікують золотисту скоринку та м’яку середину. Але іноді вона виходить зовсім не такою. Сира, тверда, пересушена - зіпсований гарнір. Виправте помилки, щоб картопля завжди була ідеально приготованою.
Рекомендується запікати картоплю не на деко, а в формі. Не завжди це повинна бути скляна. Можна й з іншого матеріалу. Якщо ви викладаєте картоплю в один шар на деко, то в такому випадку вона також частіше пересушується.
Хрустка скоринка — смачна ціль. Замаринуйте картоплю в вершковому маслі. Ви побачите, наскільки буде апетитний результат. Не забудьте про спеції: пажитник, імбир, часник, зелень, червоний та чорний перці та ін.
Не кладіть сиру картоплю в духовку. Краще її спочатку відварити 3-5 хвилин від початку закипання води, а потім вже приправити та відправити в духовку. В цьому випадку точно не буде сирої середини. Буде хрустка скоринка та м’якенька в розрізі.
Блиск – ознака здоров'я та доглянутості вашого волосся, проте повсякденний вплив забруднень, жорсткої води, хімічних засобів для укладання та гарячих інструментів може позбавити його цього бажаного сяйва, передають Патріоти України з посиланням на ТСН....
У світі набуває популярності так званий "превентивний ботокс", коли жінки віком від 20 до 30 років роблять інʼєкції ботулотоксину, щоб запобігти появі зморшок. . Але деякі лікарі закликають обережно ставитися до цієї тенденції – і не лише через "культ...