Не робіть помилок! Чому кулінари не рекомендують смажити картоплю разом з цибулею

Про ароматну картоплю з цибулею знають всі, а от кулінари знайшли причину, чому її краще так не готувати. Можна погоджуватися з ними чи ні, але ми озвучимо цю інформацію. Можливо, комусь вона корисною.

Подробиці

Смажена картопля теоретично повинна бути дещо хрусткою. Не завжди так виходить, але факт є факт. При смаженні цибулі виділяється сік. Він провокує розм’якшення картоплі. В результаті вона не смажиться, а тушкується.

Підтвердженням цієї думки є рекомендація смажити печінку разом з цибулею. Вона робить її м’якшою, бо цибулевий сік має саме такий вплив.

Кулінари рекомендують зробити все наступним чином. Посмажте улюблену картоплю, а на іншій сковороді цибулю. Потім просто змішайте разом. Буде теж саме, але краще. Смачного!

Це може дорого коштувати! ТОП-3 помилки в поведінці, через які оточуючі перестають поважати людину

неділя, 6 жовтень 2024, 12:00

Багато людей прагнуть зрозуміти, як правильно поводитися в суспільстві, щоб зберегти повагу оточуючих. Згідно з психологами, існує кілька типів поведінки, які можуть миттєво позбавити вас цієї важливої якості. У цій статті ми розглянемо три ключові вчи...

Помилка може дорого коштувати! Кому протипоказана кава і за яких хвороб краще відмовитися від напою

неділя, 6 жовтень 2024, 11:50

Цей напій багато хто любить, а дехто не може без нього уявити свій день. Користь кави вже неодноразово доведена вченими, але, попереджають фахівці, корисною вона буває не для всіх, передають Патріоти України. Це перше питання, яке зазвичай хвилює, і не...