Не робіть помилок! Чому кулінари не рекомендують смажити картоплю разом з цибулею

Про ароматну картоплю з цибулею знають всі, а от кулінари знайшли причину, чому її краще так не готувати. Можна погоджуватися з ними чи ні, але ми озвучимо цю інформацію. Можливо, комусь вона корисною.

Подробиці

Смажена картопля теоретично повинна бути дещо хрусткою. Не завжди так виходить, але факт є факт. При смаженні цибулі виділяється сік. Він провокує розм’якшення картоплі. В результаті вона не смажиться, а тушкується.

Підтвердженням цієї думки є рекомендація смажити печінку разом з цибулею. Вона робить її м’якшою, бо цибулевий сік має саме такий вплив.

Кулінари рекомендують зробити все наступним чином. Посмажте улюблену картоплю, а на іншій сковороді цибулю. Потім просто змішайте разом. Буде теж саме, але краще. Смачного!

Перевірте себе! Те, що ви побачите першим на малюнку, розкриє вашу силу

вівторок, 9 грудень 2025, 0:28

Ви коли-небудь замислювалися, що може розповісти про вас простий тест на особистість? Це маленьке дослідження розкриє несподівані сторони вашого характеру.Незалежно від того, що саме ви побачили на малюнку передусім, кожен варіант говорить щось унікаль...

Перевіряйте маркування! В Україні виявили десятки тисяч небезпечних іграшок напередодні свят

понеділок, 8 грудень 2025, 23:59

В Україні інспектори виявили понад 24 тисячі одиниць дитячої продукції, яка загрожує здоров’ю. Частина іграшок може викликати токсичні реакції та травмувати дитину. Про це повідомляє Держпродспоживслужба, передають Патріоти України. Протягом 2025 року ...