Не робіть помилок! Чому кулінари не рекомендують смажити картоплю разом з цибулею

Про ароматну картоплю з цибулею знають всі, а от кулінари знайшли причину, чому її краще так не готувати. Можна погоджуватися з ними чи ні, але ми озвучимо цю інформацію. Можливо, комусь вона корисною.

Подробиці

Смажена картопля теоретично повинна бути дещо хрусткою. Не завжди так виходить, але факт є факт. При смаженні цибулі виділяється сік. Він провокує розм’якшення картоплі. В результаті вона не смажиться, а тушкується.

Підтвердженням цієї думки є рекомендація смажити печінку разом з цибулею. Вона робить її м’якшою, бо цибулевий сік має саме такий вплив.

Кулінари рекомендують зробити все наступним чином. Посмажте улюблену картоплю, а на іншій сковороді цибулю. Потім просто змішайте разом. Буде теж саме, але краще. Смачного!

Господиням на замітку! Які помідори краще обрати для консервації - три основні критерії

субота, 22 червень 2024, 21:28

Консервація продуктів на зиму - це одне з основних занять господинь влітку. Для того, щоб продукти зберігались цілу зиму та не нанесли шкоду організму, слід уважно підходити до їх вибору, передають Патріоти України. Як правильно обирати помідори для ко...

Коли солити пельмені? Є помилка, якої припускається багато господинь

субота, 22 червень 2024, 17:15

Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України. По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю. Посуд має ...