Не робіть помилок! Чому кулінари не рекомендують смажити картоплю разом з цибулею

Про ароматну картоплю з цибулею знають всі, а от кулінари знайшли причину, чому її краще так не готувати. Можна погоджуватися з ними чи ні, але ми озвучимо цю інформацію. Можливо, комусь вона корисною.

Подробиці

Смажена картопля теоретично повинна бути дещо хрусткою. Не завжди так виходить, але факт є факт. При смаженні цибулі виділяється сік. Він провокує розм’якшення картоплі. В результаті вона не смажиться, а тушкується.

Підтвердженням цієї думки є рекомендація смажити печінку разом з цибулею. Вона робить її м’якшою, бо цибулевий сік має саме такий вплив.

Кулінари рекомендують зробити все наступним чином. Посмажте улюблену картоплю, а на іншій сковороді цибулю. Потім просто змішайте разом. Буде теж саме, але краще. Смачного!

Про облисіння можна забути? Вчені створили сироватку, яка посилює ріст волосся на 539%

п’ятниця, 12 грудень 2025, 6:15

Компанія Cosmo Pharmaceuticals оголосила про успішні результати двох завершальних випробувань препарату "класкотерон" для лікування андрогенної алопеції у чоловіків, передають Патріоти України. Дослідження провели цього тижня і зафіксували значно кращи...

Прокидаєтеся о 3-й годині ночі? Ось чому ваш мозок це робить

п’ятниця, 12 грудень 2025, 5:40

Багато людей помічають, що прокидаються близько 3-ї години ранку. Колись це пояснювали “годиною відьом”, але сучасна наука має простіше пояснення, передають Патріоти України. Сон складається з двох фаз: NREM (глибокий сон, коли тіло відновлюється) та R...