Величезна популярність такого напівфабрикату, як заморожені пельмені, пояснюється дуже просто: на приготування не потрібно витрачати багато часу і сил, передають Патріоти України.
Однак помилки при їх готуванні припускаються дуже часто.
Результатом помилки можуть стати пельмені, від вживання яких ви навряд чи отримаєте велике задоволення.
Погіршення якості продукта пов’язане з неправильною дією, яка можуть допускати малодосвідчені кулінари.
Що господині роблять не так
Заморожені пельмені в жодному разі не можна кидати в каструлю з окропом.
Якщо все ж таки зробити це, то вони відразу полопаються.
Крім того, різкий перепад температур призводить до того, що крохмаль склеюється. Результатом стає поява пельменів, що злиплися.
Як правильно варити пельмені
Відправляти заморожені напівфабрикати потрібно в воду певної температури. Кипляча вода не підходить, холодна – теж.
Оптимальною температурою є вода 50 градусів.
Таким чином, кидати пельмені в каструлю потрібно в той момент, коли вода достатньо нагрілася, проте ще не закипіла.я
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...