Не робіть помилок! Чому лопаються пельмені при варінні

Величезна популярність такого напівфабрикату, як заморожені пельмені, пояснюється дуже просто: на приготування не потрібно витрачати багато часу і сил, передають Патріоти України.

Однак помилки при їх готуванні припускаються дуже часто.

Подробиці

Результатом помилки можуть стати пельмені, від вживання яких ви навряд чи отримаєте велике задоволення.

Погіршення якості продукта пов’язане з неправильною дією, яка можуть допускати малодосвідчені кулінари.

Що господині роблять не так

Заморожені пельмені в жодному разі не можна кидати в каструлю з окропом.

Якщо все ж таки зробити це, то вони відразу полопаються.

Крім того, різкий перепад температур призводить до того, що крохмаль склеюється. Результатом стає поява пельменів, що злиплися.

Як правильно варити пельмені

Відправляти заморожені напівфабрикати потрібно в воду певної температури. Кипляча вода не підходить, холодна – теж.

Оптимальною температурою є вода 50 градусів.

Таким чином, кидати пельмені в каструлю потрібно в той момент, коли вода достатньо нагрілася, проте ще не закипіла.я

Як приготувати пшоняну кашу, щоб ніколи не гірчила і завжди була розсипчастою

вівторок, 2 липень 2024, 10:08

Далеко не завжди смак пшоняної каші тішить кулінарів, передають Патріоти України. У деяких випадках страва виходить гіркою. Нерідко причиною появи неприємного смаку стає занадто тривале зберігання пшона. Втім, іноді просо, з якого готується пшоняна каш...

А ви це знали? Навіщо до котлет додають крохмаль

вівторок, 2 липень 2024, 9:15

Більшість із вас навіть не здогадуються про те, що у фарш для котлет можна додати крохмаль, передають Патріоти України. Однак багато досвідчених кулінарів виконують цю дію. І роблять вони це не просто так, адже сипучий компонент допомагає зробити м’ясн...