Не робіть помилок! Чому не можна пити воду з чайника з накипом

На жаль в більшості багатоквартирних будинків по трубам подається не надто якісна вода. І якщо у вас немає фільтра, з часом шкідливі речовини з неї утворюють неприємний накип на стінках чайника, передають Патріоти України.

Подробиці

Пити воду з такого чайника небезпечно, адже це може призвести з часом до проблем зі здоров’ям.

Дбайливі господині звісно періодично борються з цим накипом. Якщо цього не робити, шкідливі частки будуть в кип’яченій воді.

Вживати воду з такими шкідливими добавками надзвичайно шкідливо. Звичайно, що сечовивідна система людського організму прийме на себе удар та буде виводити через нирки ці шкідливі частки з нашого організму. Адже саме нирки є своєрідним фільтром. Якщо мнералів багато, фільтр не справлятиметься, та буде забиватись. В результаті з часом у тих хто споживає таку воду в нирках можуть утворюватись камені.

Якщо у людини схильність до каменеутворення, це може статись значно швидше.

Тому обов’язково періодично чистіть чайник. В цьому вам допоможе лимонна кислота.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Яка частина курки найшкідливіша і чому її не можна їсти

вівторок, 27 серпень 2024, 6:12

Не жирне, дієтичне м’ясо курки віддавна цінилось та було дуже популярним. Курятина й по ціні недорога, та й варіантів приготування страв з неї дуже багато, передають Патріоти України. Чому курятина стала дуже популярною. Крім переваги у дешевизні та шв...

А ви це знали? Для чого класти бананову шкірку у каструлю з м’ясом - кулінарний лайфхак

понеділок, 26 серпень 2024, 23:30

Відварене м’ясо смачне, коли воно виходить ніжне на смак. Іноді щось йде зовсім за іншим сценарієм, тож задоволення від страви неможливе. І справа зовсім не у майстерності господині, хоча це також важливо, передають Патріоти України. Іноді підводить як...