
Яєшня - один з найпопулярніших сніданків. Така страва швидка у приготуванні і достатньо ситна. Але навіть з нею в багатьох людей часто виникають проблеми, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, через які помилки не виходить приготувати смачну яєшню. Є декілька нюансів, на які потрібно звернути особливу увагу.
Неправильна сковорідка
Щоб яєшня не горіла, рівномірно просмажувалась та була дійсно смачною, її потрібно готувати на антипригарній сковорідці або на сковорідці з чавуну. Інший посуд для такої страви не підходить і ви просто зіпсуєте продукт.
Не смажте на сухій сковорідці
Приготування без олії – це точно не про яєшню. Жиру потрібно бути достатньо. Таким чином продукт точно не прилипне і вийде вдалим, хоч, можливо, це і не надто корисно. Можна обрати не лише звичайну соняшникову олію, але й масло ГХІ або ж вершкове.
Погано розігріта сковорідка
Не поспішайте викладати яйця на сковорідку. Спочатку потрібно переконатись, щоб посуд був добре прогрітий – це буде сприяти швидкому та рівномірному просмаженню.
Не смажте холодні яйця
Перед тим, як смажити яйця, залиште їх на деякий час за кімнатної температури. Це потрібно робити для того, щоб всередині не було багато пари, і з боків вийшла апетитна хрустка скоринка.
Не використовуйте старі яйця
Старіші яйця можна використати для салатів або інших страв. Що стосується смаження, то продукт має бути максимально свіжим. В іншому випадку білок може розтікатись.
Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...
Щасливі цифри в нумерології та астрології - це числа, що символізують удачу, процвітання та успіх, передають Патріоти України. Нумерологи переконані, що числа мають містичні зв'язки з життям людини, її характером та майбутнім. Числа здатні впливати на ...