Не робіть помилок! Чому не виходить приготувати смачну яєшню

Яєшня - один з найпопулярніших сніданків. Така страва швидка у приготуванні і достатньо ситна. Але навіть з нею в багатьох людей часто виникають проблеми, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, через які помилки не виходить приготувати смачну яєшню. Є декілька нюансів, на які потрібно звернути особливу увагу.

Неправильна сковорідка

Щоб яєшня не горіла, рівномірно просмажувалась та була дійсно смачною, її потрібно готувати на антипригарній сковорідці або на сковорідці з чавуну. Інший посуд для такої страви не підходить і ви просто зіпсуєте продукт.

Не смажте на сухій сковорідці

Приготування без олії – це точно не про яєшню. Жиру потрібно бути достатньо. Таким чином продукт точно не прилипне і вийде вдалим, хоч, можливо, це і не надто корисно. Можна обрати не лише звичайну соняшникову олію, але й масло ГХІ або ж вершкове.

Погано розігріта сковорідка

Не поспішайте викладати яйця на сковорідку. Спочатку потрібно переконатись, щоб посуд був добре прогрітий – це буде сприяти швидкому та рівномірному просмаженню.

Не смажте холодні яйця

Перед тим, як смажити яйця, залиште їх на деякий час за кімнатної температури. Це потрібно робити для того, щоб всередині не було багато пари, і з боків вийшла апетитна хрустка скоринка.

Не використовуйте старі яйця

Старіші яйця можна використати для салатів або інших страв. Що стосується смаження, то продукт має бути максимально свіжим. В іншому випадку білок може розтікатись.

Лише спробуйте! Ароматне м’ясо по-тайськи, що тане в роті

неділя, 18 серпень 2024, 19:00

Якщо ви хочете приготувати оригінально м’ясо до гарніру, то пропонуємо вам цей рецепт. Смак вразить овочевими нотками та ніжністю м’ясних волокон, передають Патріоти України. Інгредієнти:М’ясо – 0,5 кг.Цибуля – 2 шт.Болгарський перець – 1 шт.Огірки сві...

Чим посипати печінку перед смаженням, щоб страва вийшла м’якою

неділя, 18 серпень 2024, 14:00

Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, пе...