Пишні котлетки, які наповнюють кухню приємним та апетитним ароматом, подобаються багатьом любителям смачно поїсти, передають Патріоти України.
Але не кожна господиня знає, як саме треба готувати блюдо, щоб воно не розвалювалося під час смаження, а всередині не залишалося сирим.
Кулінари зазначають, що в цьому випадку заважає неправильна жирність фаршу. Зазвичай він буває дуже сухим, що заважає нормальному приготуванню котлет. Врятувати ситуацію можна, якщо знати одну просту хитрість.
Справа в тому, що треба додати лише трохи жиру до м’ясного тіста. На 100 г продукту буде достатньо 10 г жиру. Соковитості можна досягти за допомогою деяких додаткових компонентів.
Як відзначають досвідчені господині, соковитий фарш виходить при додаванні кількох видів м’яса, м’якоті білого хліба та шматочка вершкового масла. На фінальному етапі підготовки фаршу можна додати трішки води. Якщо фарш не прилипає до рук, це означає, що рідини достатньо.
Всі ми хотіли б знати, що про нас насправді думають інші люди. І допомогти розібратися у цьому може психологічний тест. Цей тест базується на психологічному принципі: перше, що ви помітили, багато говорить про вашу особистість. Що першим бачиш на малюн...
Знайти пару до шкарпетки після прання так само непросто, як і зустріти відповідну людину в реальному житті. Тож ми пропонуємо вам пройти тест, щоб дізнатися, коли це трапиться. Якщо ви досі не зустріли другу половинку, ми можемо підказати, коли це стан...