
Пишні котлетки, які наповнюють кухню приємним та апетитним ароматом, подобаються багатьом любителям смачно поїсти, передають Патріоти України.
Але не кожна господиня знає, як саме треба готувати блюдо, щоб воно не розвалювалося під час смаження, а всередині не залишалося сирим.
Кулінари зазначають, що в цьому випадку заважає неправильна жирність фаршу. Зазвичай він буває дуже сухим, що заважає нормальному приготуванню котлет. Врятувати ситуацію можна, якщо знати одну просту хитрість.
Справа в тому, що треба додати лише трохи жиру до м’ясного тіста. На 100 г продукту буде достатньо 10 г жиру. Соковитості можна досягти за допомогою деяких додаткових компонентів.
Як відзначають досвідчені господині, соковитий фарш виходить при додаванні кількох видів м’яса, м’якоті білого хліба та шматочка вершкового масла. На фінальному етапі підготовки фаршу можна додати трішки води. Якщо фарш не прилипає до рук, це означає, що рідини достатньо.
Деякі проблеми з автомобілем діагностуються дуже легко, наприклад, перегоріла лампочка. Просто увімкніть світло, обійдіть машину і подивіться, що не працює. Однак деякі несправності можуть виявитися справжнім кошмаром для діагностики, і "паразитні" роз...
Тести, що засновані на оптичних ілюзіях мають популярність, оскільки вони позиціюються як простий та захопливий спосіб дізнатися більше про справжню природу людини лише за кілька секунд. Ці завдання, засновані на складних візуальних образах, використов...