Не робіть помилок! Чому сирники під час смаження липнуть до сковороди

Часом у процесі смаження господиня може помітити неприємний момент: сирники починають липнути до сковороди, передають Патріоти України.

Через це страву не вдається приготувати.

Подробиці

Сирники рвуться в тому випадку, коли скоринка підгорає, а внутрішня частина вивалюється на сковорідку.

З чим це може бути пов’язано?

Найчастіше проблема криється у самому кисломолочному сирі. Для того щоб сирники вийшли смачними та апетитними, рекомендують брати кисломолочний продукт із досить високими показниками жирності.

Такий сир є досить рідким.

Якщо його як слід не віджати, то сирники прилипнуть до сковороди або розваляться під час смаження. Тому не забувайте позбавляти кисломолочний сир від надлишку вологи в процесі підготовки продуктів.

Також страва може прилипати до сковорідки у тому випадку, якщо забути про паніровку. Досить просто обваляти сирники у борошні для того, щоб вони зберегли свою цілісність під час смаження.

Не забувайте про те, що сирники не можна відправляти смажитися на холодну сковорідку: вона повинна бути добре прогріта для того, щоб вони ідеально пропеклись і не розвалилися.

Лише спробуйте! Як приготувати м’ясо з скоринкою - секретний інгредієнт, яким користуються кухарі в ресторані

вівторок, 16 липень 2024, 10:10

Якщо готувати смажене м’ясо, то найапетитнішими виглядають шматочки, які мають приємний рум’яний відтінок кольору і характерну скоринку, передають Патріоти України. Це говорить про майстерність кухаря та обіцяє справжню кулінарну насолоду. При самостій...

Пустоцвітів точно не буде! Просто підлийте цим огірки у спеку

вівторок, 16 липень 2024, 9:40

Для городніх культур спека стає справжнім випробуванням. Особливо страждають огірки, адже через таку погоду на рослині можуть з'являтися пустоцвіти. Щоб цього уникнути, слід звернути увагу на підживлення, передають Патріоти України. Найважливішим елеме...