Не робіть помилок! Чому сирники під час смаження липнуть до сковороди

Часом у процесі смаження господиня може помітити неприємний момент: сирники починають липнути до сковороди, передають Патріоти України.

Через це страву не вдається приготувати.

Подробиці

Сирники рвуться в тому випадку, коли скоринка підгорає, а внутрішня частина вивалюється на сковорідку.

З чим це може бути пов’язано?

Найчастіше проблема криється у самому кисломолочному сирі. Для того щоб сирники вийшли смачними та апетитними, рекомендують брати кисломолочний продукт із досить високими показниками жирності.

Такий сир є досить рідким.

Якщо його як слід не віджати, то сирники прилипнуть до сковороди або розваляться під час смаження. Тому не забувайте позбавляти кисломолочний сир від надлишку вологи в процесі підготовки продуктів.

Також страва може прилипати до сковорідки у тому випадку, якщо забути про паніровку. Досить просто обваляти сирники у борошні для того, щоб вони зберегли свою цілісність під час смаження.

Не забувайте про те, що сирники не можна відправляти смажитися на холодну сковорідку: вона повинна бути добре прогріта для того, щоб вони ідеально пропеклись і не розвалилися.

Джерело: ПростоВей

Не робіть так! Які помилки можуть "вбити" батарею ноутбука за рік

понеділок, 1 вересень 2025, 12:45

Чимало користувачів ноутбуків скаржаться, що акумулятор в їхньому пристрої швидко виходить з ладу і перестає тримати заряд. При цьому проблема може полягати не в якості самої батареї, а в неправильній її експлуатації, передають Патріоти України. Експер...

Науковці виявили, що певний вітамін уповільнює біологічне старіння

понеділок, 1 вересень 2025, 12:23

Новітні дослідження підтверджують, що вітамін D може відігравати ключову роль у сповільненні процесів старіння. Вчені виявили, що він допомагає зберігати теломери - захисні "ковпачки" на кінцях хромосом, довжина яких тісно пов’язана зі старінням органі...