Не робіть помилок! Чому вершкове масло набуває неприємного запаху у холодильнику

Масло, так само, як і маргарин, не варто зберігати в упаковці. Це, як мінімум, негарно, а як максимум - негігієнічно, передають Патріоти України.

Зазвичай прийнято перекладати вершкове масло у спеціальну маслянку і вже у такому вигляді відправляти на полицю холодильника.

Однак навіть у тому випадку, якщо ви все робите правильно, продукт може набути невластивого запаху.

Щоб з’ясувати причину, через яку свіже на вигляд масло зазнало таких неприємних змін, досить уважно оглянути посуд, в якому зберігався продукт.

Справа в тому, що більшість маслянок, які можна придбати у відділі з посудом у супермаркеті, мають прозору верхню кришку.

Це, безумовно, виглядає дуже естетично, проте непрактично.

Пов’язано це з тим, що масло та маргарин повинні зберігатися у непрозорому посуді. Неприємний «аромат», який набувають ці продукти, виникає саме через взаємодію зі світлом.

Тому якщо ви часто стали помічати, що вершкове масло змінило свої смакові якості, спробуйте лише замінити маслянку.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...