
Морква часто стає компонентом для салату саме у відвареному вигляді. Овоч стає смачнішим і досить м’яким. Однак усім хочеться, щоб морква зберігала свій гарний помаранчевий колір після того як буде відварена, передають Патріоти України.
Не всі пам’ятають, що під час варіння овоча для салату в каструлю важливо додавати не тільки сіль і воду.
Важливим компонентом є харчова сода. Вона допоможе моркві зберегти свій колір під час приготування і не втратити вже у самому салаті.
Як правильно додавати соду
Насамперед варто пам’ятати про те, що моркву варять тільки в шкірці. Овочі ретельно промиваються, щоб позбутися будь-яких забруднень.
Після цього додається вода, яка повинна повністю покрити моркву.
Потім додається сіль та половина чайної ложки соди.
Як тільки вода починає кипіти, можна засікти 25 хвилин.
Справа залишилася за малим – остудити, почистити та подрібнити моркву.
Не варто боятися додавати соду. Вона ніяк не вплине на смакові якості овочів.
Популярний модний аксесуар - шпилька-кіготь (крабик) - може бути причиною випадіння волосся і навіть алопеції у жінок. Провідна трихологиня Рейчел Валентайн заявила, що часте використання цих затискачів призводить до того, що жінки скаржаться на відсту...
Подовжувачі використовуються у кожному домі, але, за словами експерта з енергетики Гордона Волліса з Your NRG, ніколи не треба підключати до них потужні пристрої, яким би зручним це не здавалося. Про це пише Express, передають Патріоти України. «Подовж...