Не робіть помилок! Господині розповіли, як правильно додавати цибулю в котлети

У фарш для котлет додають для соковитості та смаку цибулю. Питання полягає в тому, а коли саме її треба класти до загальної маси. Не всі знають однозначну відповідь на це питання.

Подробиці

Кулінари розповіли деталі. Якщо ви плануєте готувати рублені котлети, цибулю рекомендується подрібнити ножем, а не перемелювати з м’ясом. Тільки є важливий нюанс. Котлети треба обсмажити до скоринки з двох сторін, але після перегортання їх треба потримати під закритою кришкою. Час потрібен для приготування цибулі, щоб вона стала смачною.

Для класичних котлет цибулю рекомендується перемолоти до стану пюре. Зробіть це в блендері, а потім додайте до фаршу, або відразу з м’ясом пропустіть через м’ясорубку. В цьому випадку цибуля точно буде працювати на соковитість та покращення смаку.

Господиням на замітку: Як правильно і скільки часу варити кукурудзу, щоб вона вийшла м’якою та соковитою

вівторок, 9 липень 2024, 18:30

Кукурудза - це овоч, що обов’язково повинен входити до раціону людини, яка слідкує за своїм здоров’ям. Невдовзі розпочнеться сезон кукурудзи, і багато хто захоче насолодитись її цікавим смаком. Як правильно варити кукурудзу, щоб вона вийшла соковита та...

ТОП-3 секрети ідеального маринаду, що розм’якшує будь-яке м’ясо

вівторок, 9 липень 2024, 18:12

Ребра, пашину та тазостегнову частину обов’язково потрібно розм’якшувати в маринаді, передають Патріоти України. М’ясо в цих частинах дуже жорстке і без маринаду м’якості та соковитості тут не досягти. Кислота. До складу хорошого маринаду для жорсткого...