Не робіть помилок! Господині розповіли, як правильно додавати цибулю в котлети

У фарш для котлет додають для соковитості та смаку цибулю. Питання полягає в тому, а коли саме її треба класти до загальної маси. Не всі знають однозначну відповідь на це питання.

Подробиці

Кулінари розповіли деталі. Якщо ви плануєте готувати рублені котлети, цибулю рекомендується подрібнити ножем, а не перемелювати з м’ясом. Тільки є важливий нюанс. Котлети треба обсмажити до скоринки з двох сторін, але після перегортання їх треба потримати під закритою кришкою. Час потрібен для приготування цибулі, щоб вона стала смачною.

Для класичних котлет цибулю рекомендується перемолоти до стану пюре. Зробіть це в блендері, а потім додайте до фаршу, або відразу з м’ясом пропустіть через м’ясорубку. В цьому випадку цибуля точно буде працювати на соковитість та покращення смаку.

Ви теж п’єте молоко? Дізнайтеся, кому воно шкодить

середа, 5 листопад 2025, 6:15

Молоко - джерело кальцію та білка, але підходить не всім. Через індивідуальні особливості травлення та стан здоров’я деякі категорії людей повинні обмежити або уникати його вживання, передають Патріоти України.

Кому не можна їсти яблука: Лікарі пояснили, коли улюблений фрукт шкодить

середа, 5 листопад 2025, 5:40

Яблука вважають одним із найкорисніших фруктів: вони містять багато клітковини, вітамінів і антиоксидантів. Але навіть такий, здавалося б, безпечний продукт має протипоказання. Лікарі наголошують - у деяких випадках яблука можуть не лише не допомогти, ...