Не робіть помилок! Господині розповіли, як правильно додавати цибулю в котлети

У фарш для котлет додають для соковитості та смаку цибулю. Питання полягає в тому, а коли саме її треба класти до загальної маси. Не всі знають однозначну відповідь на це питання.

Подробиці

Кулінари розповіли деталі. Якщо ви плануєте готувати рублені котлети, цибулю рекомендується подрібнити ножем, а не перемелювати з м’ясом. Тільки є важливий нюанс. Котлети треба обсмажити до скоринки з двох сторін, але після перегортання їх треба потримати під закритою кришкою. Час потрібен для приготування цибулі, щоб вона стала смачною.

Для класичних котлет цибулю рекомендується перемолоти до стану пюре. Зробіть це в блендері, а потім додайте до фаршу, або відразу з м’ясом пропустіть через м’ясорубку. В цьому випадку цибуля точно буде працювати на соковитість та покращення смаку.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...