Не робіть помилок! Як правильно варити пельмені, щоб вони не злипалися

Вироби з борошна завжди можуть злипнутись у процесі варіння, що здатне зіпсувати страву. Якщо ж правильно застосовувати технологію приготування, пельмені зможуть зберегти форму. Яких хитрощів при цьому варто дотримуватися, передають Патріоти України.

Китайська методика

Всім відомо, що китайські кухарі – справжні майстри з питань приготування пельменів, оскільки це важлива страва азіатської кухні.

Вони завжди відправляють пельмені після холодильника до миски з холодною водою.

Напівфабрикат залишається в рідині буквально кілька хвилин, після чого можна сміливо приступати до процесу готування.

Не кидайте в окріп

Багато хто звик додавати пельмені той момент, коли вода кипить. Але це не правильно. Через різницю температур висока ймовірність того, що пельмені злипнуться або тісто лусне.

З цієї причини потрібно відправляти напівфабрикат у гарячу, але не киплячу воду.

Великий обсяг

Пельмені повинні варитись у великому обсязі води для того, щоб зберегти форму. Тому половину кілограма напівфабрикату готують у 1,5 л води.

Також не забудьте додати сіль та прянощі для покращення смакових якостей страви.

Джерело: ПростоВей

Забудете про депресію! ТОП-6 продуктів, які піднімуть настрій на цілий день

понеділок, 22 липень 2024, 19:13

Всім відомо, що від того, що ми їмо залежить обсяг талії, стан нашої шкіри, а також настрій, передають Патріоти України. Якщо на вас напала туга та смуток, значить, ви неправильно харчуєтесь. Так звані «щасливі продукти» можуть підняти настрій цілий де...

Можна накликати біду! Яких речей не варто позичати чи давати іншим

понеділок, 22 липень 2024, 18:50

Наші пращури вірили, що деякі предмети несуть в собі енергетику господарів, якщо їх позичити комусь, то можна віддати своє щастя, передають Патріоти України. Здавалося б, що такого, якщо ви позичите комусь грошей до зарплати чи дасте сусідці хліба, бо ...