Рисова каша може стати чудовим гарніром, якщо його правильно приготувати, а не зварити за принципом все на око і варити +/- 10-30 хвилин, передають Патріоти України
Рис обов’язково треба перед варінням промити, не важливо, який сорт (круглий чи довгий). Якщо не промити, то каша буде клейкою, рисинки стануть однією грудкою. Так, їстівною, проте не смачною.
Співвідношення води та рису грає роль. Беріть 1:2 води. У процесі варіння не варто додавати воду. Якщо ви візьмете відразу чітку пропорцію, то вода випарується і рис буде м’яким та розсипчастим.
Не варто відразу після приготування насипати рис. Варіть протягом 15 хвилин, а потім ще 15 хвилин дайте настоятися до повної готовності.
Заправляти рис краще наприкінці, для аромату додайте відразу масло або підливу.
Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...
Майже половина собак - з надмірною вагою або ожирінням. Але нове масштабне дослідження показало: деякі породи мають значно вищий ризик стати товстунами - через підвищену харчову мотивацію, передають Патріоти України. Вчені з Техаського університету A&M...