Рисова каша може стати чудовим гарніром, якщо його правильно приготувати, а не зварити за принципом все на око і варити +/- 10-30 хвилин, передають Патріоти України
Рис обов’язково треба перед варінням промити, не важливо, який сорт (круглий чи довгий). Якщо не промити, то каша буде клейкою, рисинки стануть однією грудкою. Так, їстівною, проте не смачною.
Співвідношення води та рису грає роль. Беріть 1:2 води. У процесі варіння не варто додавати воду. Якщо ви візьмете відразу чітку пропорцію, то вода випарується і рис буде м’яким та розсипчастим.
Не варто відразу після приготування насипати рис. Варіть протягом 15 хвилин, а потім ще 15 хвилин дайте настоятися до повної готовності.
Заправляти рис краще наприкінці, для аромату додайте відразу масло або підливу.
Дарувати подарунки - гарна традиція, але не всі презенти несуть позитивну енергетику. З давніх-давен люди вірили, що деякі речі можуть притягувати сварки, хвороби, розлуку чи навіть смерть. Езотерики попереджають: обережно обирайте, що даруєте - і що п...
11 жовтня за новим церковним календарем (24 жовтня за старим) - день пам'яті апостола від 70-ти Филипа, а також Феофана Сповідника, єпископа Нікейського. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Харитона Сповідника і на Собор препод...