
Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України.
Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і смачним.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Промийте рис.
2. У воду додайте корицю, лавровий лист, але можна і без і головне – сіль. Доведіть воду до кипіння.
3. Всипте рис у воду, один раз перемішайте, варіть 10 хвилин, знову перемішайте і рис готовий! Додайте олію або вершкове масло і перемішайте!
Не існує ідеальних людей, так само як не буває ідеальних стосунків. Будь-яка пара потребує уваги, роботи і взаємних зусиль. Коли щось ігнорується - з’являється відчуття нестачі: ніби всередині порожнеча, але ви не можете зрозуміти, чого саме, передають...
Лікар-алерголог Олександр Назаренко пояснив, як часто варто змінювати постільну білизну та наволочки, щоб не хворіти. За його словами, наволочка потребує частішої заміни, ніж інші елементи постелі. Про це він заявив в ефірі "КИЇВ24", передають Патріоти...