Не робіть помилок! Як правильно заморозити сирі котлети

Смачною котлетою залюбки поласують усі, передають Патріоти України.

Якщо у вас велика сім’я, та обмаль часу на готування страв, можна заздалегідь заготувати заморожені котлети. В сучасному швидкому ритмі життя це зручно, та економно.

Подробиці

Приготуйте одразу велику порцію котлет, та заморозьте частину на майбутнє. Заморожувати їх також варто вміти. Тут не можна припускатись помилок.

Правило 1

Не потрібно одразу спішити заморожувати котлети. Спершу кожну обваляйте в борошні, сухарях або манці. Таким чином кожна котлета мтиме совю оболонку, завдяки якій сирий напівфабрикат не примерзне до поверхні.

Правило 2

Не варто поспіхом одразу складати всі сформовані котлети до морозильної камери. Краще не надто щільно викладіть їх на обробну дошку, яку зручно помістити в морозильник.

Помістіть дошку з вашими напівфабрикатами до морозильної камери на кілька годин. Потім примерзлі котлети легко буде скласти в поліетиленовий пакет та помістити на більш тривале зберігання в морозильну камеру. Так вони не примерзнуть одна до одної.

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...