Правильне зберігання продуктів гарантує вам смачне та здорове харчування, плюс економію грошей, передають Патріоти України.
Блогерка Amanda Rocchio розповіла своїм читачам, як правильно зберігати продукти, щоб вони якомога довше залишалися свіжими та соковитими.
Зберігайте температуру в холодильнику на рівні 1-4°C. Це допоможе уповільнити ріст бактерій і зберегти продукти свіжими. А от у морозильнику температура має бути -18°C або нижче, щоб зберегти заморожені продукти в ідеальному стані.
Використовуйте герметичні контейнери або спеціальні пластикові пакети для зберігання продуктів. Це допоможе уникнути контакту продуктів з повітрям, що може призвести до втрати вологи та прискорення псування.
Зберігайте овочі у відділенні для овочів або спеціальних контейнерах, які забезпечують оптимальну вологість. Фрукти, що виділяють етилен (наприклад, яблука і банани), слід зберігати окремо від овочів.
Регулярно перевіряйте та очищайте холодильник від непотрібних або зіпсованих продуктів. Це допоможе уникнути неприємних запахів і перехресного забруднення.
Чому краще не спішити поперед сусідів у цій справі та чому доцільніше орати город пізніше, ніж раніше, передають Патріоти України. Ось які аргументи наводить Анатолій Ярошенко. 1. Холодний ґрунт набагато щільніший і навантаження на техніку набагато біл...
З огляду на те, що справжнє весняне тепло та сонячна погода все ж повернулися, ми все частіше помічаємо і надокучливих комах, які прийшли разом з ними, – мух, передають Патріоти України. Але є хитрий трюк, щоб не дати мухам залітати у ваш дім, який нас...