Правильне зберігання продуктів гарантує вам смачне та здорове харчування, плюс економію грошей, передають Патріоти України.
Блогерка Amanda Rocchio розповіла своїм читачам, як правильно зберігати продукти, щоб вони якомога довше залишалися свіжими та соковитими.
Зберігайте температуру в холодильнику на рівні 1-4°C. Це допоможе уповільнити ріст бактерій і зберегти продукти свіжими. А от у морозильнику температура має бути -18°C або нижче, щоб зберегти заморожені продукти в ідеальному стані.
Використовуйте герметичні контейнери або спеціальні пластикові пакети для зберігання продуктів. Це допоможе уникнути контакту продуктів з повітрям, що може призвести до втрати вологи та прискорення псування.
Зберігайте овочі у відділенні для овочів або спеціальних контейнерах, які забезпечують оптимальну вологість. Фрукти, що виділяють етилен (наприклад, яблука і банани), слід зберігати окремо від овочів.
Регулярно перевіряйте та очищайте холодильник від непотрібних або зіпсованих продуктів. Це допоможе уникнути неприємних запахів і перехресного забруднення.
Данська оптична ілюзія, яка набрала шаленої популярності в TikTok завдяки акаунту BrightSide, обіцяє дати відповідь на запитання: чи справді ви щасливі? Все, що потрібно - це глянути на зображення й відповісти: що побачили першим, передають Патріоти Ук...
Для багатьох ранок - це не новий день, а нове випробування. Швейцарські вчені з’ясували, чому іноді навіть після восьми годин сну ми ледве витягуємо себе з ліжка. Нове дослідження проливає світло на процес пробудження - і він виявився складнішим, ніж м...