Напередодні свят більшість господинь закуповується продуктами до святкового столу, щоб потім не стояти в чергах, передають Патріоти України.
При цьому багато хто не включає список покупок фрукти, оскільки вважають, що вони «не доживуть» до дня Х.
Якщо говорити про виноград – ці побоювання абсолютно безпідставні, адже існує спосіб, який продовжить життя соковитим і солодким гронам.
Тут варто зробити застереження – правило працюватиме лише з тими плодами, які тверді на дотик. М’який виноград варто з’їсти якнайшвидше – довго він не пролежить.
Отже, спочатку потрібно ретельно вивчити виноград на наявність гнилі.
Наступний крок, який необхідно зробити, – загортання у харчову плівку. На крайній випадок згодиться і звичайний поліетиленовий пакет. У такому вигляді виноград і варто помістити на полицю холодильника.
Господині, які випробували цей метод, стверджують, що подібних маніпуляцій достатньо для того, щоб виноград залишався свіжим протягом кількох днів.
Головне, що варто пам’ятати – не варто зберігати виноград великими порціями. Щоб ягоди не подавились, розкладіть їх по невеликих гронах.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...