Не робіть помилок! Як правильно зберігати виноград у холодильнику

Напередодні свят більшість господинь закуповується продуктами до святкового столу, щоб потім не стояти в чергах, передають Патріоти України.

При цьому багато хто не включає список покупок фрукти, оскільки вважають, що вони «не доживуть» до дня Х.

Подробиці

Якщо говорити про виноград – ці побоювання абсолютно безпідставні, адже існує спосіб, який продовжить життя соковитим і солодким гронам.

Тут варто зробити застереження – правило працюватиме лише з тими плодами, які тверді на дотик. М’який виноград варто з’їсти якнайшвидше – довго він не пролежить.

Отже, спочатку потрібно ретельно вивчити виноград на наявність гнилі.

Наступний крок, який необхідно зробити, – загортання у харчову плівку. На крайній випадок згодиться і звичайний поліетиленовий пакет. У такому вигляді виноград і варто помістити на полицю холодильника.

Господині, які випробували цей метод, стверджують, що подібних маніпуляцій достатньо для того, щоб виноград залишався свіжим протягом кількох днів.

Головне, що варто пам’ятати – не варто зберігати виноград великими порціями. Щоб ягоди не подавились, розкладіть їх по невеликих гронах.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому досвідчені кулінари додають у котлети лише жовтки

п’ятниця, 23 серпень 2024, 6:12

Багато хто додає у фарш на котлети яйця, це досить традиційний підхід. Але мало хто знає, що ціле яйце робить м’ясні вироби сухі та жорсткі. Все тому, що і м’ясо, і яйце має багато білка, а він під час смаження поглинає вологу та згортається, передають...

А ви це знали? Які яблука найкорисніші - червоні чи зелені

п’ятниця, 23 серпень 2024, 5:40

Яблука – це потужне джерело важливих мікроелементів для нашого організму, вони можуть замінити купу ліків, тому від них сама користь, передають Патріоти України. Фрукти містять близько 30 вітамінів та 150 корисних мікроелементів, тому це справжній супе...