Бляшані кришки, які закривають за допомогою ключа, найчастіше використовують для консервації. Ними консервують від овочів, до ягід, компотів та соусів, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами від господарок, які кришки краще не використовувати для консервації та чому.
Які кришки краще не використовувати
Це стосується кришок, які не мають спеціального лакового покриття і вони з білої жерсті, яка окислюється, тому їх не можна використовувати для консервацій, що містять кислоту, це стосується маринованих огірків або помідорів. Ще їх не можна використовувати для бобових та м'ясних страв.
Які кришки потрібно використовувати для консервації
Краще використовувати кришки з лаковим покриттям на внутрішній та зовнішній поверхні. Ці кришки призначені для контакту з кислим середовищем, при цьому кришки не окислюватимуться і будуть абсолютно безпечними при контакті з кислими продуктами!
У поминальну неділю на кладовищі зустрічається енергія живих і мертвих - небіжчики при вході на цвинтар зустрічають своїх родичів. Проводи, Гробки, а по-церковному - Радониця - це спеціально відведені в православному календарі дні, щоб побувати в місця...
Лікар повідомив, що є певні симптоми серцевого нападу, які, як він стверджує, можуть з’явитися за тижні до початку захворювання, передають Патріоти України з посиланням на Daily Express. Лікар Мухаммад Сіяб повідомив, що біль у грудях, який зявляється ...