Супи можна готувати практично зі всіх овочів, а для яскравого смаку кулінари радять додавати спеції, обов'язково сіль, зелень. Але, при цьому потрібно пам'ятати, що деякі спеції, наприклад, м'ята, лаванда, можуть геть зіпсувати смак будь-якого супу, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться переліком із 3 спецій, які точно зіпсують смак будь-якого супу.
Гвоздика, кориця та хмелі-суннели
Табу для супів – гвоздика, хмелі-суннели, кориця, корейські спеції, тому що вони мають всі специфічний запах і можуть геть зіпсувати смак будь-якого супу. При цьому кулінари радять додавати в свіжоприготовлені супи цибулю, селеру, часник
Лаванда
Для супів ця рослина категорично не підходить, тому що вона просто відразу зіпсує смак будь-якого супу. При цьому лаванда ідеально підійде для приготування чаю, десертів, морозива.
М'ята
Її, так само як і лаванду, не можна додавати в супи, оскільки вона зробить смак супу ментоловим. На думку кулінарів, м'яту краще використовувати для напоїв, десертів
Народні прикмети на 14 березня. Чому у Венедиктів день треба бути особливо уважними до домашніх тварин і гострих предметів. 14 березня за новим стилем (27 березня за старим) християни східного обряду згадують преподобного Венедикта, а також благовірног...
Деякі продукти можуть впливати на наш настрій і навіть сприяти розвитку депресії через вплив на рівень цукру в крові, гормональний баланс або нейромедіатори в мозку. Ось кілька продуктів, які можуть негативно впливати на психічне здоров'я та викликати ...