Не робіть помилок! Які приправи категорично не можна додавати до супу, щоб не зіпсувати смак страви

Супи можна готувати практично зі всіх овочів, а для яскравого смаку кулінари радять додавати спеції, обов'язково сіль, зелень. Але, при цьому потрібно пам'ятати, що деякі спеції, наприклад, м'ята, лаванда, можуть геть зіпсувати смак будь-якого супу, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться переліком із 3 спецій, які точно зіпсують смак будь-якого супу.

Гвоздика, кориця та хмелі-суннели

Табу для супів – гвоздика, хмелі-суннели, кориця, корейські спеції, тому що вони мають всі специфічний запах і можуть геть зіпсувати смак будь-якого супу. При цьому кулінари радять додавати в свіжоприготовлені супи цибулю, селеру, часник

Лаванда

Для супів ця рослина категорично не підходить, тому що вона просто відразу зіпсує смак будь-якого супу. При цьому лаванда ідеально підійде для приготування чаю, десертів, морозива.

М'ята

Її, так само як і лаванду, не можна додавати в супи, оскільки вона зробить смак супу ментоловим. На думку кулінарів, м'яту краще використовувати для напоїв, десертів

А ви це знали? Чому картоплю треба класти в воду після закипання

неділя, 2 червень 2024, 21:15

Зварити картоплю можуть всі. Можна навіть почути слова, що не треба нас вчити, й так все знаємо. Ніколи не пізно вчитися новому. Не всі знають деякі нюанси, а в кулінарії їх дуже багато. . Картоплю переважно після чищення відразу заливають водою та від...

Можуть навіть сигналізувати про рак: Ось про що каже зміна стану нігтів

неділя, 2 червень 2024, 17:50

Нігті не лише треба тримати чистими та охайними, а й стежити за їхнім станом. Адже зміни в них можуть бути важливою ознакою того, що відбувається всередині організму, пише iflscience.com. Як і будь-яка інша ділянка тіла, нігті можуть мати новоутворення...