Супи можна готувати практично зі всіх овочів, а для яскравого смаку кулінари радять додавати спеції, обов'язково сіль, зелень. Але, при цьому потрібно пам'ятати, що деякі спеції, наприклад, м'ята, лаванда, можуть геть зіпсувати смак будь-якого супу, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться переліком із 3 спецій, які точно зіпсують смак будь-якого супу.
Гвоздика, кориця та хмелі-суннели
Табу для супів – гвоздика, хмелі-суннели, кориця, корейські спеції, тому що вони мають всі специфічний запах і можуть геть зіпсувати смак будь-якого супу. При цьому кулінари радять додавати в свіжоприготовлені супи цибулю, селеру, часник
Лаванда
Для супів ця рослина категорично не підходить, тому що вона просто відразу зіпсує смак будь-якого супу. При цьому лаванда ідеально підійде для приготування чаю, десертів, морозива.
М'ята
Її, так само як і лаванду, не можна додавати в супи, оскільки вона зробить смак супу ментоловим. На думку кулінарів, м'яту краще використовувати для напоїв, десертів
Хочете зазирнути у власну підсвідомість? Цей незвичний психологічний тест дає таку можливість. Погляньте на абстрактне зображення і визначте, що ви побачили першим. Ваша відповідь може стати ключем до розуміння внутрішніх рис, прихованих страхів і бажа...
Достатньо почути десь поруч вибух щирого сміху - і ми самі починаємо усміхатися, навіть якщо не знаємо причини. У театрі, кіно, офісі чи транспорті сміх поширюється, немов ланцюгова реакція, захоплюючи все більше людей, передають Патріоти України. Насп...