Не робіть помилок! Які приправи категорично не можна додавати до супу, щоб не зіпсувати смак страви

Супи можна готувати практично зі всіх овочів, а для яскравого смаку кулінари радять додавати спеції, обов'язково сіль, зелень. Але, при цьому потрібно пам'ятати, що деякі спеції, наприклад, м'ята, лаванда, можуть геть зіпсувати смак будь-якого супу, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться переліком із 3 спецій, які точно зіпсують смак будь-якого супу.

Гвоздика, кориця та хмелі-суннели

Табу для супів – гвоздика, хмелі-суннели, кориця, корейські спеції, тому що вони мають всі специфічний запах і можуть геть зіпсувати смак будь-якого супу. При цьому кулінари радять додавати в свіжоприготовлені супи цибулю, селеру, часник

Лаванда

Для супів ця рослина категорично не підходить, тому що вона просто відразу зіпсує смак будь-якого супу. При цьому лаванда ідеально підійде для приготування чаю, десертів, морозива.

М'ята

Її, так само як і лаванду, не можна додавати в супи, оскільки вона зробить смак супу ментоловим. На думку кулінарів, м'яту краще використовувати для напоїв, десертів

Під силу всім? Секрети молодості легенди Голлівуду Демі Мур, яка в 62 роки виглядає на 40

субота, 23 листопад 2024, 17:32

Демі Мур, яку ще називають легендою Голлівуду, здається, старіти не збирається. 62-річна зірка виглядає на 40 років без всілякого фотошопу та фільтрів. В чому секрет краси акторки, передають Патріоти України з посиланням на РБК. 7 секретів молодості Де...

Це допоможе схуднути! ТОП-10 продуктів з високим вмістом білка

субота, 23 листопад 2024, 13:00

Для ефективного схуднення важливо вибрати дієту, яка не тільки зменшує вагу, але й підтримує відчуття ситості. Включення білка в раціон допомагає наростити м’язову масу, що сприяє спалюванню більше калорій, а також знижує голод, допомагаючи дочекатись ...