Не робіть помилок! Який інгредієнт може надати котлетам кислий присмак

Апетитні котлети може зіпсувати кислий присмак. Іноді він такий відчутний та незрозумілий, а причина лежить на поверхні. Зрозуміло, що вже нічого вдіяти не вийде. Проте можна виправити кулінарну помилку на наступний раз.

Подробиці

Досить часто до фаршу додають розмочений хліб воді або в молоці. І це саме його провина, коли котлети починають кислити. При смаженні він посилюється.

Виправити недолік можна сирою картоплиною. Просто натріть її та додайте замість хліба. Не хвилюйтеся, бо котлети від цього тільки стануть кращими. Хліб не єдиний продукт, яким можна доповнити фарш.

Структура котлет буде пухкою. А ще вони не втратять соковитість. Якщо ви не куштували такий картопляний формат, тоді спробуйте. Смачного!

Варто включити в раціон! ТОП-4 продукти, які корисні для вашого серця

субота, 5 жовтень 2024, 19:05

ля підтримки здоров'я серця важливо звертати увагу на декілька аспектів свого повсякденного життя, наприклад на фізичну активність чи управління стресом. Однак, саме збалансована дієта може допомогти знизити ризики серцево-судинних захворювань, оскільк...

Не робіть помилок! Чому картопляне пюре стало сірого кольору та з грудочками

субота, 5 жовтень 2024, 12:13

Зварити картоплю та потовкти її - простий рецепт пюре. Насправді, все дещо складніше. Улюблене пюре може не сподобатися, бо воно стало сірим, з грудочками та навіть сухим. Потрібно виправити помилку, яку багато людей допускають при приготуванні пюре. Н...