Не робіть помилок! Коли треба класти зелень у суп, щоб вiн не скиснув


Лише певний відсоток господинь варять перші страви на один раз. Переважна більшість готують із запасом. І є один момент, який може звести нанівець всі зусилля, щоб звільнити час від того стояння у плити - не в правильний момент закладена зелень у суп. Через це він просто скисає раніше часу, передають Патріоти України.

Як і коли правильно класти зелень

Давайте розберемо технологію приготування із зеленню. Переважно роблять наступним чином. Закладають інгредієнти, чекають, коли вони дійдуть до готовності. Потім за кілька хвилин до завершення готування закидається зелень, виключається вогонь, каструля накривається кришкою і все. Якщо ви погоджуєтесь, отже, теж так робите. Помічали, що перша страва іноді скисає?

Щоб цього не сталося, перша страва після додавання зелені має закипіти. Це допоможе не тільки новому інгредієнту пройти теплову обробку, але й розкрити краще свій смак та аромат.

Цей простий нюанс варто знати. Тоді ваші супи з петрушкою та кропом не закиснуть на другий день. Бо в деяких випадках від цього навіть холодильник не врятує, якщо не зробити все правильно.

Джерело: ПростоВей

Особливий тест: Виберіть сніжинку, щоб дізнатися, чи здійсняться ваші мрії нового року

п’ятниця, 22 листопад 2024, 19:04

Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...

Розставлено крапки над "і": Чи можна підігрівати каву в мікрохвильовій печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 17:24

Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...