Лише певний відсоток господинь варять перші страви на один раз. Переважна більшість готують із запасом. І є один момент, який може звести нанівець всі зусилля, щоб звільнити час від того стояння у плити - не в правильний момент закладена зелень у суп. Через це він просто скисає раніше часу, передають Патріоти України.
Давайте розберемо технологію приготування із зеленню. Переважно роблять наступним чином. Закладають інгредієнти, чекають, коли вони дійдуть до готовності. Потім за кілька хвилин до завершення готування закидається зелень, виключається вогонь, каструля накривається кришкою і все. Якщо ви погоджуєтесь, отже, теж так робите. Помічали, що перша страва іноді скисає?
Щоб цього не сталося, перша страва після додавання зелені має закипіти. Це допоможе не тільки новому інгредієнту пройти теплову обробку, але й розкрити краще свій смак та аромат.
Цей простий нюанс варто знати. Тоді ваші супи з петрушкою та кропом не закиснуть на другий день. Бо в деяких випадках від цього навіть холодильник не врятує, якщо не зробити все правильно.
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...
У квітні очікується кілька днів з невеликими та помірними магнітними бурями. Однак сильних цього місяця не передбачається. Про це йдеться у 27-денному прогнозі космічної погоди від Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA)...