Не робіть помилок! Коли треба класти зелень у суп, щоб вiн не скиснув


Лише певний відсоток господинь варять перші страви на один раз. Переважна більшість готують із запасом. І є один момент, який може звести нанівець всі зусилля, щоб звільнити час від того стояння у плити - не в правильний момент закладена зелень у суп. Через це він просто скисає раніше часу, передають Патріоти України.

Як і коли правильно класти зелень

Давайте розберемо технологію приготування із зеленню. Переважно роблять наступним чином. Закладають інгредієнти, чекають, коли вони дійдуть до готовності. Потім за кілька хвилин до завершення готування закидається зелень, виключається вогонь, каструля накривається кришкою і все. Якщо ви погоджуєтесь, отже, теж так робите. Помічали, що перша страва іноді скисає?

Щоб цього не сталося, перша страва після додавання зелені має закипіти. Це допоможе не тільки новому інгредієнту пройти теплову обробку, але й розкрити краще свій смак та аромат.

Цей простий нюанс варто знати. Тоді ваші супи з петрушкою та кропом не закиснуть на другий день. Бо в деяких випадках від цього навіть холодильник не врятує, якщо не зробити все правильно.

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Улюблена кава може розповісти про характер людини

понеділок, 9 червень 2025, 9:57

Для тих, хто полюбляє каву, вона є чимось більшим, аніж просто напій. Це не лише можливість збадьоритися, а й справжній ритуал, спосіб життя і навіть "засіб втечі" від нудного співрозмовника, передають Патріоти України. При цьому деякі психологи вважаю...

Бережіться! Популярна закуска може стати причиною раку кишечнику

понеділок, 9 червень 2025, 8:56

Сир — улюблений інгредієнт багатьох страв, від пасти до салатів. Проте нове дослідження Медичного коледжу Бейлора показало: надмірне вживання сиру може суттєво змінювати склад кишкової мікрофлори і підвищувати ризик розвитку колоректального раку. Вчені...