Не робіть помилок! Коли треба солити картоплю під час смаження

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України.

Подробиці

У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю після приготування або за 3-5 хвилин до зняття з вогню. В іншому випадку картопля пустить сік і на смак буде більш парена, ніж смажена. Так, це буде смачно, але ефекту скоринки не вдасться досягти.

Загалом для того, щоб картопля була хрумкою, після миття промокніть паперовими рушниками, щоб зайва волога не заважала під час смаження.

Прянощі, свіжий часник, зелень і, звісно, сіль, додавайте вкінці і тоді ваша страва буде неймовірно ароматною, зі скоринкою і м’якою серединкою.

Не робіть помилок! Де зберігати яйця, щоб вони залишалися свіжими протягом кількох тижнів

четвер, 16 жовтень 2025, 18:59

Питання про те, де зберігати яйця, роками викликає суперечки. Хоча одні стверджують, що найкращий спосіб зберегти їх свіжими - це тримати у холодильнику, інші вважають, що зберігання яєць у шафі, шухляді або просто на кухонній стільниці допомагає їм за...

Психологічний тест: Що ви бачите на зображенні - це розкриє, чого насправді боїтеся у стосунках

четвер, 16 жовтень 2025, 18:12

У світі, де кохання часто ідеалізують, ми звикли думати, що воно приносить лише щастя та натхнення, передають Патріоти України. Але реальність інша: навіть найкращі стосунки вимагають зусиль, терпіння, розуміння й уміння приймати чужі слабкості. Багат...