Аерофритюрниця останнім часом стала дуже популярним приладом. Вважається, що у ній можна приготувати все – від випікання пирогів до хрусткої смаженої картоплі для вечері, передають Патріоти України.
Але, як виявилося, є продукти, які не варто готувати у цьому приладі. Одним із них є популярний у рецептах сніданків інгредієнт – бекон, пише OBOZ.UA.
Справа в тому, що його дуже складно приготувати смачно без додавання олії. При цьому з нього обов’язково буде стікати жир під час приготування, що може утворити наліт, який важко очистити. З часом це вплине на роботу самого приладу, і ви зрозумієте, що воно того не варте.
Експерти пропонують альтернативу. За їх словами, готування на грилі або традиційне смаження на сковороді є більш надійними методами.
Аерофритюрниці працюють завдяки циркуляції повітря навколо вашої їжі, щоб вона стала хрусткою, не потребуючи додаткової олії чи жиру. Тому не варто випробовувати їх у такий спосіб.
Подивіться на картинку і скажіть, що ви бачите - жінку, повернену спиною, чи дерева? Ця проста оптична ілюзія може дати несподівану інформацію про вашу особистість і навіть про майбутнє. Готові? Починаємо, передають Патріоти України. Важливо звернути у...
Холестерин - ключовий показник здоров’я серця. Його надлишок може призвести до серйозних проблем, включаючи серцево-судинні захворювання. На щастя, є проста ранкова звичка, яка допомагає підтримувати здоров’я серця, передають Патріоти України. Кардіоло...