
Аерофритюрниця останнім часом стала дуже популярним приладом. Вважається, що у ній можна приготувати все – від випікання пирогів до хрусткої смаженої картоплі для вечері, передають Патріоти України.
Але, як виявилося, є продукти, які не варто готувати у цьому приладі. Одним із них є популярний у рецептах сніданків інгредієнт – бекон, пише OBOZ.UA.
Справа в тому, що його дуже складно приготувати смачно без додавання олії. При цьому з нього обов’язково буде стікати жир під час приготування, що може утворити наліт, який важко очистити. З часом це вплине на роботу самого приладу, і ви зрозумієте, що воно того не варте.
Експерти пропонують альтернативу. За їх словами, готування на грилі або традиційне смаження на сковороді є більш надійними методами.
Аерофритюрниці працюють завдяки циркуляції повітря навколо вашої їжі, щоб вона стала хрусткою, не потребуючи додаткової олії чи жиру. Тому не варто випробовувати їх у такий спосіб.
Зарядна станція стала для багатьох незамінною річчю під час регулярних відключень світла. Водночас її розміщення в неправильному місці може створити реальний ризик для безпеки та самої техніки, передають Патріоти України. Найбільш ризикований варіант —...
Для багатьох із нас аромат кави вранці є одним із найефективніших способів розпочати день. Однак коли ми тягнемося до улюбленої чашки гарячого напою, тихий голос в глибині свідомості повторює попередження про те, що кава нібито вимиває воду з організму...