Якщо як один з компонентів салату вказується куряче філе, то потрібно докласти всіх зусиль для того, щоб продукт вийшов м’яким і соковитим, передають Патріоти України.
Як відомо, із цим навіть у досвідчених господарок часом виникають проблеми.
Однак шматки “гумової” курки тільки зіпсують салат.
Варто зазначити, що для варіння зазвичай береться охолоджене куряче філе замість замороженого. Інакше курка може вийти занадто сухою.
Після цього варто видалити жирові прошарки та залишки шкіри за їх наявності. Потім важливо добре його промити.
Якщо раніше філе знаходилось в холодильнику, то йому варто постояти трохи при кімнатній температурі.
Розраховуємо необхідну кількість води. Рідина повинна лише злегка височіти над м’ясом. Після того, як вода закипить, вкиньте філе.
При повторному кипінні потрібно зняти піну, додати сіль, прянощі та стандартні овочі для бульйону при бажанні.
Потім потрібно засікти двадцять хвилин і вимкнути вогонь. Таку саму кількість часу філе повинно залишатися на плиті в бульйоні.
Після цього його сміливо можна вводити до складу салатів.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...