Якщо як один з компонентів салату вказується куряче філе, то потрібно докласти всіх зусиль для того, щоб продукт вийшов м’яким і соковитим, передають Патріоти України.
Як відомо, із цим навіть у досвідчених господарок часом виникають проблеми.
Однак шматки “гумової” курки тільки зіпсують салат.
Варто зазначити, що для варіння зазвичай береться охолоджене куряче філе замість замороженого. Інакше курка може вийти занадто сухою.
Після цього варто видалити жирові прошарки та залишки шкіри за їх наявності. Потім важливо добре його промити.
Якщо раніше філе знаходилось в холодильнику, то йому варто постояти трохи при кімнатній температурі.
Розраховуємо необхідну кількість води. Рідина повинна лише злегка височіти над м’ясом. Після того, як вода закипить, вкиньте філе.
При повторному кипінні потрібно зняти піну, додати сіль, прянощі та стандартні овочі для бульйону при бажанні.
Потім потрібно засікти двадцять хвилин і вимкнути вогонь. Таку саму кількість часу філе повинно залишатися на плиті в бульйоні.
Після цього його сміливо можна вводити до складу салатів.
На перший погляд здається, що перед вами - звичайний гірський схил. Але уважніше придивіться: на цьому фото заховався сніжний барс, що крадеться до своєї здобичі, передають Патріоти України. Завдяки своїй плямистій сірій шерсті з білим животом, "привид...
Плануєте варити варення? Оберіть правильний посуд - інакше замість корисної солодкої смакоти отримаєте отруйну суміш, передають Патріоти України. . Під час варіння фруктів виділяється кислота, яка вступає в реакцію з алюмінієм. У результаті утворюютьс...