Якщо як один з компонентів салату вказується куряче філе, то потрібно докласти всіх зусиль для того, щоб продукт вийшов м’яким і соковитим, передають Патріоти України.
Як відомо, із цим навіть у досвідчених господарок часом виникають проблеми.
Однак шматки “гумової” курки тільки зіпсують салат.
Варто зазначити, що для варіння зазвичай береться охолоджене куряче філе замість замороженого. Інакше курка може вийти занадто сухою.
Після цього варто видалити жирові прошарки та залишки шкіри за їх наявності. Потім важливо добре його промити.
Якщо раніше філе знаходилось в холодильнику, то йому варто постояти трохи при кімнатній температурі.
Розраховуємо необхідну кількість води. Рідина повинна лише злегка височіти над м’ясом. Після того, як вода закипить, вкиньте філе.
При повторному кипінні потрібно зняти піну, додати сіль, прянощі та стандартні овочі для бульйону при бажанні.
Потім потрібно засікти двадцять хвилин і вимкнути вогонь. Таку саму кількість часу філе повинно залишатися на плиті в бульйоні.
Після цього його сміливо можна вводити до складу салатів.
Білий хліб має репутацію не зовсім корисного продукту, оскільки його виготовляють з очищеного борошна, позбавленого корисних частин, таких як висівки та зародки. Хоча інколи такий хліб може бути збагачений вітамінами групи В, його споживання все ж варт...
Вапняний наліт – це білі крейдяні мінеральні накопичення у вашому чайнику, які виникають тоді, коли воду нагрівають або залишають стояти, передають Патріоти України. З часом вапняний наліт у вашому чайнику може зменшити потік води, вплинути на ефективн...