Якщо вдома є картопля - завжди можна швидко щось з неї приготувати. Найпростіший варіант - посмажити на сковорідці. Але дуже часто шматочки виходять сірими та достатньо м'якими. Щоб такого не було - врахуйте наступні нюанси.
Редакція FooOboz розповість, як правильно смажити картоплю, щоб вона була хрусткою і не розпадалась. Деякі помилки варто виправити.
Обирайте правильну картоплю
Є багато різноманітних сортів картоплі. Але далеко не всі вони підходять для смаження. Важливо, щоб овоч мав достатньо крохмалю. Тоді картопля вийде дійсно хрусткою та золотистою.
Не смажте картоплю одразу
Щоб смажена картопля вийшла ідеальною, мала вдалий смак – її потрібно спочатку відварити. Але не у звичайній воді, а у воді з харчовою содою. Після цього шматочки будуть підрум'янені.
Не використовуйте звичайну олію
Для смаженні картоплі, замість звичайної олії, краще використати топлений жир. На ньому картопля буде просмажуватись рівномірно і точно не підгорить. Ви зможете готувати шматочки досить довго, поки вони не стануть бажаного кольору та текстури.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...