Не робіть помилок! Правила нанесення тональних засобів на зрілу шкіру

З кожним новим десятиліттям техніка макіяжу змінюється, адже міняємось і ми самі. Візажисти розповіли про головні моменти, які варто враховувати під час використання тональних засобів на зрілій шкірі, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Без праймера не обійтися

Шкіра вже після 30 потребує активного зволоження, і навіть за цієї умови необхідно додати у свій б'юті-арсенал праймер. Він допоможе не тільки використовувати менше тонального засобу, але й позбавить ефекту маски на обличчі. Особливо важливо використовувати праймер в областях з активною мімікою, тому що саме там збирається весь тональний засіб вже за кілька годин після нанесення. Також експерти рекомендують уникати матуючих текстур на шкірі після 35 років.

Зволожуючі формули

Креми та інші щільні засоби варто оновити на більш легкі текстури, наприклад тональні муси або BB-креми. Чим тонше покриття, тим свіжіше виглядатиме макіяж на фініші. Приділяйте більше уваги зволоженню, ніж щільності тонального крему, на сухій та грубій шкірі навіть найдорожчий засіб виглядає просто жахливо.

Використовуйте пензель

Звичайно, працювати зі спонжем простіше та швидше, проте нанесення тонального засобу пензлем допоможе уникнути занадто щільного покриття. Рекомендуємо пензлі з натуральним ворсом, і не забувайте мити їх раз на три дні, щоб не допустити розмноження бактерій. Але повністю відмовлятися від спонжу також не рекомендуємо — для створення вечірнього макіяжу він вам знадобиться.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...