Морозильна камера є незамінним елементом у більшості домівок, причому спектр застосування її стає дедалі ширший, зокрема як засіб боротьби з міллю. Однак неправильні методи використання можуть призвести до пошкодженя як продуктів, так і морозилки, що в підсумку буде дорого коштувати. На думку експертів, існують певні продукти, яких слід уникати в морозильній камері, повідомляє Nyheder24.dk, передають Патріоти України.
Експерти з RGB Direct, одного з найбільших британських ритейлерів електроніки, поділилися своїми знаннями про те, що ніколи не варто класти в морозильну камеру, щоб продовжити термін її служби. До них відносяться консерви, яйця з коробки та навіть певні фрукти та овочі.
Перше попередження стосується консервів. Експерти закликають людей ніколи не заморожувати консерви в оригінальних банках, оскільки їхній вміст замерзає і розширюється, що може призвести до того, що банки лопнуть.
Яйця зі шкаралупою також не варто заморожувати, оскільки рідина всередині може розширитися і розколоти шкаралупу. Якщо ви хочете заморозити яйця, краще розбити їх, збити та зберігати яєчну суміш у герметичному контейнері.
Такі продукти, як салат, огірки та кавун, можуть стати кашоподібними й втратити свою текстуру при заморожуванні через високий вміст води. Хоча після заморожування їх все ще можна використовувати в кулінарії, вони не збережуть своєї первісної хрусткої скоринки.
Молочні продукти, такі як молоко та йогурт, можуть змінювати текстуру і розшаровуватися при заморожуванні. Однак експерти додали, що тверді сири, зокрема чедер і пармезан, можна заморожувати. Експерти радять бути обережними з розміщенням продуктів у скляній тарі в морозильній камері, оскільки вона може розбитися. Якщо вам потрібно заморозити продукти у склі, вони рекомендують використовувати безпечні для морозильної камери скляні контейнери.
Видалення стійких плям із килима - справа непроста. Пролиті кава, чай, вино, косметика чи їжа часто залишають на килимах сліди, які здаються неможливими для виведення. Але ентузіастка прибирання місіс Хінч запевняє: для цього не потрібні дорогі засоби....
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...