Найгірший сценарій під час приготування котлет - це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України.
По-перше, дебютну партію котлет треба викладати лише на добре розігріту сковорідку. Часто саме це стає причиною, чому котлети розпадаються після перевертання.
По-друге, забезпечте достатнє панірування, щоб котлети тримали форму і відразу схопилася скоринка.
По-третє, якщо фарш надто рідкий не намагайтеся формувати котлети руками, висока ймовірність, що все-таки розвалюватися будуть. Тому рекомендуємо смажити без панірування ложкою, як оладки.
По-четверте, зробіть фарш однорідним, не забудьте про один з інгредієнтів, що допоможе тримати форму (яйце, хліб, сир чи манка).
Важкі ковдри вже кілька років активно рекламують як засіб від стресу та тривожності. Виробники переконують, що вони здатні забезпечити якісний сон і відчуття безпеки, подібне до обіймів, передають Патріоти України. Їхня популярність різко зросла, коли ...
З нагоди Міжнародного дня собаки було опубліковано нове дослідження, яке розкриває найрозумніші породи, передають Патріоти України. Його провела британська організація Dog Friendly Retreats. "Оскільки все більше сімей вирішують подорожувати та відпочив...