Не робіть помилок! Що робити, щоб котлети не розвалювалися під час смаження

Найгірший сценарій під час приготування котлет - це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України.

Подробиці

По-перше, дебютну партію котлет треба викладати лише на добре розігріту сковорідку. Часто саме це стає причиною, чому котлети розпадаються після перевертання.

По-друге, забезпечте достатнє панірування, щоб котлети тримали форму і відразу схопилася скоринка.

По-третє, якщо фарш надто рідкий не намагайтеся формувати котлети руками, висока ймовірність, що все-таки розвалюватися будуть. Тому рекомендуємо смажити без панірування ложкою, як оладки.

По-четверте, зробіть фарш однорідним, не забудьте про один з інгредієнтів, що допоможе тримати форму (яйце, хліб, сир чи манка).

Є секрет! Як зварити горохову кашу за 30 хвилин

п’ятниця, 23 серпень 2024, 11:12

Якщо ви хочете горохове пюре, що тане в роті, то навчіться його правильно варити. Горох ніколи не буде дубовим після варіння, коли ви його замочите на ніч, передають Патріоти України. Саме замочування з вечора до ранку створить умови, аби горох варився...

Не робіть помилок! Що робити, щоб котлети не розвалювалися під час смаження

п’ятниця, 23 серпень 2024, 10:09

Найгірший сценарій під час приготування котлет - це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України. По-перш...