
Суп - найкраща страва для ситного обіду, особливо восени та взимку. Супи не тільки швидко насичують, а й зігрівають. А завдяки саме спеціям, страві можна надати будь-якого смаку, але також потрібно пам'ятати, що є спеції, які буквально "вб'ють" страву, передають Патріоти України
Редакція FoodOboz ділиться переліком з 7 спецій, які точно можуть зіпсувати суп.
Кориця
Вона перетворює суп на "рідкий штрудель". Солодкі нотки з бульйоном зовсім не дружать. Але все ж таки її додають, наприклад, у марокканські супи чи індійські карі, але там вона гармонійно поєднується з іншими спеціями і зовсім іншим "сюжетом" смаку. А от у звичному українському чи європейському супі вона точно буде "чужою" гостею.
Ваніль
Уявіть борщ з ароматом ванільного цукру. Замість апетиту — відчуття, що хтось переплутав каструлі.Гвоздика
Дуже сильна спеція. Якщо випадково кинути в суп – він матиме присмак аптечного сиропу від кашлю.
Аніс (зірчастий бадьян)
У маленьких кількостях він чарівний у глінтвейні. Але в супі смак стає "мильним" і солодкуватим, як лікер.Мускатний горіх (у надлишку)
Трошки – це витончено. Але якщо сипнути щедро, тоді суп отримає різку, навіть гірку ноту, яка переб'є все інше.
Кардамон
У солодких стравах – пряна магія. У супі він має дивний "парфумерний" відтінок, який зробить страву нагадуванням про парфумерію, а не про обід.
Шафран (якщо багато додати)
Дорога спеція, але у великій кількості надає супу металевого, навіть гіркого присмаку.
Користувачі повідомляють про серйозну помилку після встановлення останнього оновлення KB5067036. Про це пишуть The Verge та Windows Ltest, передають Патріоти України. Як повідомляють користувачі Reddit і журналіст The Verge Том Воррен, після оновлення ...
Згодом пластикові елементи, такі як підвіконня, віконні рами чи корпус холодильника, жовтіють, втрачаючи свій естетичний вигляд. На щастя, цю проблему можна вирішити без застосування їдких хімікатів. Звичайні народні засоби допоможуть відбілити пластик...