На обід, зазвичай, готують якісь дуже швидкі страви. Все через те, що багато справ і стояти на кухні немає часу. Тому в хід йде все, що є в холодильнику, і це не завжди збалансовано та корисно, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, що їсти на обід найбільш шкідливо. Наслідки дуже суттєві. Коли часу на приготування обіду мало – в хід йдуть бутерброди. І саме їх найшкідливіше їсти у розпалі робочого дня.
Навіть якщо ви оберете для такої страви достатньо корисні компоненти (авокадо, овочі яйця) – вуглеводи, все ж, будуть переважати. Особливо, якщо для основи ви обираєте звичайний білий хліб – одні порожні калорії.
В бутербродах, часто, навіть більше вуглеводів, ніж у деяких десертах. До того ж, після бутербродів до вас дуже швидко відчуття голоду і тоді в хід підуть і солодощі, і різноманітні снеки. Якщо ви все ж обираєте бутерброд – доповніть його свіжим салатом з овочів. Так буде більш ситніше та корисніше.
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...
Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...