На обід, зазвичай, готують якісь дуже швидкі страви. Все через те, що багато справ і стояти на кухні немає часу. Тому в хід йде все, що є в холодильнику, і це не завжди збалансовано та корисно, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, що їсти на обід найбільш шкідливо. Наслідки дуже суттєві. Коли часу на приготування обіду мало – в хід йдуть бутерброди. І саме їх найшкідливіше їсти у розпалі робочого дня.
Навіть якщо ви оберете для такої страви достатньо корисні компоненти (авокадо, овочі яйця) – вуглеводи, все ж, будуть переважати. Особливо, якщо для основи ви обираєте звичайний білий хліб – одні порожні калорії.
В бутербродах, часто, навіть більше вуглеводів, ніж у деяких десертах. До того ж, після бутербродів до вас дуже швидко відчуття голоду і тоді в хід підуть і солодощі, і різноманітні снеки. Якщо ви все ж обираєте бутерброд – доповніть його свіжим салатом з овочів. Так буде більш ситніше та корисніше.
Якщо під рукою немає таблеток або ви не бажаєте розв'язувати проблему медикаментозно, кухня може стати вашим союзником у боротьбі з головним болем. У звичних продуктах часто ховаються природні засоби, які здатні полегшити біль або навіть запобігти його...
Телевізійна техніка радянської епохи, особливо моделі 1950-1980-х років, займає особливе місце у пам'яті покоління, яке жило за часів СРСР. Попри те, що телевізори були дефіцитним і дорогим товаром, символом престижу та важливим джерелом інформації та ...