Не робіть помилок! Цей обід найшкідливіший - варто відмовитись від такої страви

На обід, зазвичай, готують якісь дуже швидкі страви. Все через те, що багато справ і стояти на кухні немає часу. Тому в хід йде все, що є в холодильнику, і це не завжди збалансовано та корисно, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, що їсти на обід найбільш шкідливо. Наслідки дуже суттєві. Коли часу на приготування обіду мало – в хід йдуть бутерброди. І саме їх найшкідливіше їсти у розпалі робочого дня.

Навіть якщо ви оберете для такої страви достатньо корисні компоненти (авокадо, овочі яйця) – вуглеводи, все ж, будуть переважати. Особливо, якщо для основи ви обираєте звичайний білий хліб – одні порожні калорії.

В бутербродах, часто, навіть більше вуглеводів, ніж у деяких десертах. До того ж, після бутербродів до вас дуже швидко відчуття голоду і тоді в хід підуть і солодощі, і різноманітні снеки. Якщо ви все ж обираєте бутерброд – доповніть його свіжим салатом з овочів. Так буде більш ситніше та корисніше.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить ваше головне завдання в житті

понеділок, 20 травень 2024, 11:07

Іноді нам здається, що ми робимо щось не те й знаходимося не на своєму місці. Хтось женеться за незліченними багатствами або будує міцну родину, але коли досягає своїх цілей не відчуває належної радості. . Пропонуємо пройти психологічний тест і дізнати...

Психологічний тест: Оберіть трамвай і дізнайтесь, коли ваша найзаповітніша мрія здійсниться

понеділок, 20 травень 2024, 10:13

З настанням тепла всім нам хочеться весняної магії та дива. А ще - здійснення всіх бажань. Пропонуємо вам відкрити завісу невідомого та дізнатися, коли здійсняться ваші бажання. Хто знає, можливо, ви знаходитеся до своєї мети набагато ближче, ніж здаєт...