Не робіть помилок! Ці сім побутових приладів потрібно обов’язково вимикати на ніч

Завжди є сенс розглядати способи економії, включаючи електроенергію. Один із варіантів заощадити гроші на комуналці - вимикати деякі побутові прилади на ніч. Це справді знизить споживання електроенергії, передають Патріоти України.

Цей простий лайфхак допоможе побачити суттєві заощадження вже на наступних рахунках за комунальні послуги. Навіть відключення побутових приладів, що здаються незначними, може допомогти заощадити гроші, пише unian.

Вимикайте на ніч 7 електроприладів:

  1. Мікрохвильова піч
  2. Кавомашина
  3. Тостер
  4. Блендер
  5. Електрочайник
  6. Електрична зубна щітка
  7. Електробритва

Не забувайте про подовжувачі, підключені до мережі. Навіть якщо електричні прилади вимкнені, подовжувачі можуть споживати енергію. Тому не забудьте витягти з розетки не тільки виделки приладів, але й подовжувач.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...