Де б ви не готували куряче м'ясо - у духовці, на сковорідці чи мангалі - продукт обов'язково потрібно маринувати. Курка стане соковитою та м'якою, і ви точно отримаєте задоволення від такої їжі. Але далеко не всі маринади підходять для такого м'яса, передають Патріоти України
Редакція FoodOboz розповість, який інгредієнт у жодному разі не можна додавати в маринад для курки. Ви лише зіпсуєте продукти.
Що обов'язково має бути в маринаді для курки
Щоб курка стала м'якою і при цьому соковитою – обов'язково використовуйте ті маринади, в основі яких є кислота. Це можуть бути апельсиновий, лимонний або томатний маринади.
Що не підходить для курки
Із завданням розм'якшення волокон точно не впорається майонез, тому його використовувати не варто. В ньому недостатньо кислоти, яка необхідна для курки. Якщо текстура та смак майонезу вам подобаються – замініть його на йогурт без наповнювачів або кефір.
Які спеції краще додати
Для курки чудово підходять різноманітні трави:
Також можна експериментувати з перцем, залежно від бажаного ефекту (м'якого або гострого). Чудовим доповненням до курки стануть карі та куркума.
Авіаперельоти стали буденністю для багатьох людей, і при виборі місця пасажири зазвичай керуються зручністю - одні надають перевагу проходу, інші - вікну. Але колишня бортпровідниця С'єрра Мітт попереджає: те, що здається найзручнішим, може бути найнеб...
Ви завжди вибираєте правий бік ліжка? Або незалежно від розташування ліжка, завжди лягаєте на лівий бік? Виявляється, це важливіше, ніж ви думаєте. Вчені довели, що сторона ліжка, на якій ми найчастіше спимо, багато говорить про нашу особистість. Резул...