Де б ви не готували куряче м'ясо - у духовці, на сковорідці чи мангалі - продукт обов'язково потрібно маринувати. Курка стане соковитою та м'якою, і ви точно отримаєте задоволення від такої їжі. Але далеко не всі маринади підходять для такого м'яса, передають Патріоти України
Редакція FoodOboz розповість, який інгредієнт у жодному разі не можна додавати в маринад для курки. Ви лише зіпсуєте продукти.
Що обов'язково має бути в маринаді для курки
Щоб курка стала м'якою і при цьому соковитою – обов'язково використовуйте ті маринади, в основі яких є кислота. Це можуть бути апельсиновий, лимонний або томатний маринади.
Що не підходить для курки
Із завданням розм'якшення волокон точно не впорається майонез, тому його використовувати не варто. В ньому недостатньо кислоти, яка необхідна для курки. Якщо текстура та смак майонезу вам подобаються – замініть його на йогурт без наповнювачів або кефір.
Які спеції краще додати
Для курки чудово підходять різноманітні трави:
Також можна експериментувати з перцем, залежно від бажаного ефекту (м'якого або гострого). Чудовим доповненням до курки стануть карі та куркума.
Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...
Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...