Не робіть помилок! У чому не можна маринувати курку - цей інгредієнт зіпсує м'ясо

Де б ви не готували куряче м'ясо - у духовці, на сковорідці чи мангалі - продукт обов'язково потрібно маринувати. Курка стане соковитою та м'якою, і ви точно отримаєте задоволення від такої їжі. Але далеко не всі маринади підходять для такого м'яса, передають Патріоти України

Редакція FoodOboz розповість, який інгредієнт у жодному разі не можна додавати в маринад для курки. Ви лише зіпсуєте продукти.

Що обов'язково має бути в маринаді для курки

Щоб курка стала м'якою і при цьому соковитою – обов'язково використовуйте ті маринади, в основі яких є кислота. Це можуть бути апельсиновий, лимонний або томатний маринади.

Що не підходить для курки

Із завданням розм'якшення волокон точно не впорається майонез, тому його використовувати не варто. В ньому недостатньо кислоти, яка необхідна для курки. Якщо текстура та смак майонезу вам подобаються – замініть його на йогурт без наповнювачів або кефір.

Які спеції краще додати

Для курки чудово підходять різноманітні трави:

  • чебрець
  • базилік
  • майоран
  • розмарин

Також можна експериментувати з перцем, залежно від бажаного ефекту (м'якого або гострого). Чудовим доповненням до курки стануть карі та куркума.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.