
Плануєте варити варення? Оберіть правильний посуд - інакше замість корисної солодкої смакоти отримаєте отруйну суміш, передають Патріоти України.
Під час варіння фруктів виділяється кислота, яка вступає в реакцію з алюмінієм. У результаті утворюються шкідливі сполуки, що можуть потрапити у варення. Такий процес не лише псує смак, а й може нашкодити здоров’ю, спричинивши головний біль, розлади травлення та навіть накопичення токсичних речовин в організмі. Крім того, алюміній легко окислюється, що може змінити колір варення і навіть викликати його швидке псування.
Бажання накинутися на фастфуд після важкого робочого дня - цілком нормальна реакція організму, а не прояв слабкої сили волі. Про це заявляють лікарі, пояснюючи, що вся справа - у перевтомі мозку, передають Патріоти України. Після тривалого напруження м...
Багато людей стикаються з проблемою позбавлення від надлишкових кілограмів. Часто це пов’язано не лише з кількістю спожитої їжі, а й з тим, в яку пору доби ми сідаємо за стіл. Виявляється, час прийому їжі має вагоме значення, особливо коли йдеться про ...