Не робіть помилок у приготуванні грибів! Чому їх треба смажити двічі та як це зробити правильно

Зазвичай гриби просто смажать один раз, але цей підхід не дуже правильний, пише Pixelinform. Страва може вийти не такою смачною, якою могла б бути, передають Патріоти України.

Як смажити гриби подвійно

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Додайте гриби і смажте, помішуючи, протягом 5-7 хвилин. Мета цього етапу – випарувати зайву вологу з грибів.

Коли гриби пустять сік і почнуть рум'янитися, зніміть їх з вогню і перекладіть на тарілку, застелену паперовою серветкою. Серветка вбере зайву вологу, а гриби охолонуть.

Через кілька хвилин знову розігрійте сковороду на середньому вогні. Додайте трохи олії. Викладіть гриби на сковороду і смажте, помішуючи, до золотисто-бурштинового кольору. Цей етап додасть грибам апетитну рум'яність і хрусткість.

Важливо не перевантажувати сковороду грибами. Смажте їх невеликими порціями, щоб вони рівномірно обсмажилися. А ще не варто накривати сковороду кришкою. Це завадить волозі випаруватися і гриби стануть водянистими. Не пересмажте гриби, інакше вони стануть жорсткими і втратять аромат.

Ваш макіяж "пливе" у спеку? Цей простий трюк врятує обличчя навіть у +35°C!

понеділок, 30 червень 2025, 17:30

Літо - справжнє випробування для макіяжу. Щойно температура підіймається, тональний крем починає скочуватися, шкіра блищить, а консилер збирається у зморшках. Весь образ зникає буквально за кілька годин. Але є хитрощі, які допоможуть виглядати ідеально...

Психологічний тест: Що говорить про вас колір очей

понеділок, 30 червень 2025, 17:07

Кажуть, що колір очей - це відображення душі. У цьому може бути частка правди. Пройдіть наш тест і дізнайтеся, які риси характеру відкриває ваш зовнішній вигляд. Якщо у вас різнокольорові очі, оберіть той колір, який домінує, передають Патріоти України...