Зазвичай гриби просто смажать один раз, але цей підхід не дуже правильний, пише Pixelinform. Страва може вийти не такою смачною, якою могла б бути, передають Патріоти України.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Додайте гриби і смажте, помішуючи, протягом 5-7 хвилин. Мета цього етапу – випарувати зайву вологу з грибів.
Коли гриби пустять сік і почнуть рум'янитися, зніміть їх з вогню і перекладіть на тарілку, застелену паперовою серветкою. Серветка вбере зайву вологу, а гриби охолонуть.
Через кілька хвилин знову розігрійте сковороду на середньому вогні. Додайте трохи олії. Викладіть гриби на сковороду і смажте, помішуючи, до золотисто-бурштинового кольору. Цей етап додасть грибам апетитну рум'яність і хрусткість.
Важливо не перевантажувати сковороду грибами. Смажте їх невеликими порціями, щоб вони рівномірно обсмажилися. А ще не варто накривати сковороду кришкою. Це завадить волозі випаруватися і гриби стануть водянистими. Не пересмажте гриби, інакше вони стануть жорсткими і втратять аромат.
Муркотіння котів часто вважається їхнім "мовним" способом спілкування. Хоча, звісно, у котів немає слів, граматики чи синтаксису, уважні власники домашніх улюбленців помічають, що кожне муркотіння має своє значення. Одні звуки - це просте привертання у...
Дослідники з Американського університету Бейрута показали 200 учасникам серію зображень жінки з різною формою та розміром губ, створених за допомогою штучного інтелекту, передають Патріоти України. . Результат: найбажаніші губи мають співвідношення ве...