Не робіть помилок у приготуванні грибів! Чому їх треба смажити двічі та як це зробити правильно

Зазвичай гриби просто смажать один раз, але цей підхід не дуже правильний, пише Pixelinform. Страва може вийти не такою смачною, якою могла б бути, передають Патріоти України.

Як смажити гриби подвійно

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Додайте гриби і смажте, помішуючи, протягом 5-7 хвилин. Мета цього етапу – випарувати зайву вологу з грибів.

Коли гриби пустять сік і почнуть рум'янитися, зніміть їх з вогню і перекладіть на тарілку, застелену паперовою серветкою. Серветка вбере зайву вологу, а гриби охолонуть.

Через кілька хвилин знову розігрійте сковороду на середньому вогні. Додайте трохи олії. Викладіть гриби на сковороду і смажте, помішуючи, до золотисто-бурштинового кольору. Цей етап додасть грибам апетитну рум'яність і хрусткість.

Важливо не перевантажувати сковороду грибами. Смажте їх невеликими порціями, щоб вони рівномірно обсмажилися. А ще не варто накривати сковороду кришкою. Це завадить волозі випаруватися і гриби стануть водянистими. Не пересмажте гриби, інакше вони стануть жорсткими і втратять аромат.

Три типи муркотіння у котів: Чи знаєте ви, що вони означають?

середа, 23 липень 2025, 10:12

Муркотіння котів часто вважається їхнім "мовним" способом спілкування. Хоча, звісно, у котів немає слів, граматики чи синтаксису, уважні власники домашніх улюбленців помічають, що кожне муркотіння має своє значення. Одні звуки - це просте привертання у...

Які губи найбільш привабливі? Науковці нарешті назвали ідеальні пропорції - і це погана новина для фанатів філерів!

середа, 23 липень 2025, 9:50

Дослідники з Американського університету Бейрута показали 200 учасникам серію зображень жінки з різною формою та розміром губ, створених за допомогою штучного інтелекту, передають Патріоти України. . Результат: найбажаніші губи мають співвідношення ве...