Зазвичай гриби просто смажать один раз, але цей підхід не дуже правильний, пише Pixelinform. Страва може вийти не такою смачною, якою могла б бути, передають Патріоти України.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Додайте гриби і смажте, помішуючи, протягом 5-7 хвилин. Мета цього етапу – випарувати зайву вологу з грибів.
Коли гриби пустять сік і почнуть рум'янитися, зніміть їх з вогню і перекладіть на тарілку, застелену паперовою серветкою. Серветка вбере зайву вологу, а гриби охолонуть.
Через кілька хвилин знову розігрійте сковороду на середньому вогні. Додайте трохи олії. Викладіть гриби на сковороду і смажте, помішуючи, до золотисто-бурштинового кольору. Цей етап додасть грибам апетитну рум'яність і хрусткість.
Важливо не перевантажувати сковороду грибами. Смажте їх невеликими порціями, щоб вони рівномірно обсмажилися. А ще не варто накривати сковороду кришкою. Це завадить волозі випаруватися і гриби стануть водянистими. Не пересмажте гриби, інакше вони стануть жорсткими і втратять аромат.
Літо - справжнє випробування для макіяжу. Щойно температура підіймається, тональний крем починає скочуватися, шкіра блищить, а консилер збирається у зморшках. Весь образ зникає буквально за кілька годин. Але є хитрощі, які допоможуть виглядати ідеально...
Кажуть, що колір очей - це відображення душі. У цьому може бути частка правди. Пройдіть наш тест і дізнайтеся, які риси характеру відкриває ваш зовнішній вигляд. Якщо у вас різнокольорові очі, оберіть той колір, який домінує, передають Патріоти України...