Зазвичай гриби просто смажать один раз, але цей підхід не дуже правильний, пише Pixelinform. Страва може вийти не такою смачною, якою могла б бути, передають Патріоти України.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Додайте гриби і смажте, помішуючи, протягом 5-7 хвилин. Мета цього етапу – випарувати зайву вологу з грибів.
Коли гриби пустять сік і почнуть рум'янитися, зніміть їх з вогню і перекладіть на тарілку, застелену паперовою серветкою. Серветка вбере зайву вологу, а гриби охолонуть.
Через кілька хвилин знову розігрійте сковороду на середньому вогні. Додайте трохи олії. Викладіть гриби на сковороду і смажте, помішуючи, до золотисто-бурштинового кольору. Цей етап додасть грибам апетитну рум'яність і хрусткість.
Важливо не перевантажувати сковороду грибами. Смажте їх невеликими порціями, щоб вони рівномірно обсмажилися. А ще не варто накривати сковороду кришкою. Це завадить волозі випаруватися і гриби стануть водянистими. Не пересмажте гриби, інакше вони стануть жорсткими і втратять аромат.
Медики назвали один тривожний симптом, за появи якого варто негайно відмовитися від кави. Це тремтіння в руках. Як пояснюють лікарі, тремтіння може свідчити про перенасичення організму кофеїном. Адже ця речовина є потужним стимулятором, який за передоз...
Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...