
Страви в духовці завжди виходять значно кориснішими за ті, які приготовані на сковорідці. До того ж, навіть смачніші. Але далеко не весь посуд можна нагрівати в духовці.
Редакція FoodOboz розповість, в якому посуді не можна запікати страви. Є декілька вагомих причин.
Пластмасовий посуд
Посуд з такого матеріалу підходить для одноразового використання на природі. Але в ньому аж ніяк не можна запікати страви. Пластмаса почне плавитись, а її токсичні речовини будуть розповсюджуватись на продукти.
Посуд з дерева
Дерев'яний посуд досить привабливий та вишукано виглядає на святковому столі. Але для запікання він точно не підходить. Матеріал почне тріскатись, а також почорніє. Навіть якщо у вашій сковорідці лише ручка з дерева – цей посуд краще не використовувати. посуд
Висока температура буде сприяти тому, що посуд з картону або паперу почне горіти. Тарілки та склянки призначені лише для використання готової їжі. Але, якщо це спеціальні форми для кексів – в них можна запікати. Матеріал для такого використання просочують спеціальною речовиною, тому з ним нічого не станеться.
Деяким людям щастить у коханні, а іншим важко будувати стосунки. Часто причина не в нещасті, а в наших власних діях та несвідомих установках. Цей швидкий тест допоможе розібратися, що саме може заважати вашим стосункам, передають Патріоти України. Як п...
Стосунки можуть приносити щастя, але водночас викликати тривогу та страх. Часто ми несвідомо саботуємо близькість через власні побоювання. Цей простий тест допоможе дізнатися, що саме вас лякає у коханні, передають Патріоти України. Як проходити тест:....