Страви в духовці завжди виходять значно кориснішими за ті, які приготовані на сковорідці. До того ж, навіть смачніші. Але далеко не весь посуд можна нагрівати в духовці.
Редакція FoodOboz розповість, в якому посуді не можна запікати страви. Є декілька вагомих причин.
Пластмасовий посуд
Посуд з такого матеріалу підходить для одноразового використання на природі. Але в ньому аж ніяк не можна запікати страви. Пластмаса почне плавитись, а її токсичні речовини будуть розповсюджуватись на продукти.
Посуд з дерева
Дерев'яний посуд досить привабливий та вишукано виглядає на святковому столі. Але для запікання він точно не підходить. Матеріал почне тріскатись, а також почорніє. Навіть якщо у вашій сковорідці лише ручка з дерева – цей посуд краще не використовувати. посуд
Висока температура буде сприяти тому, що посуд з картону або паперу почне горіти. Тарілки та склянки призначені лише для використання готової їжі. Але, якщо це спеціальні форми для кексів – в них можна запікати. Матеріал для такого використання просочують спеціальною речовиною, тому з ним нічого не станеться.
Наукове дослідження Каролінського інституту у Швеції виявило низку професійних чинників, які значно підвищують ризик розвитку діабету 2 типу. Результати цього дослідження проливають світло на те, як сучасне робоче середовище може мимоволі сприяти зрост...
Килим робить будь-яку кімнату затишнішою, але утримувати його в чистоті - справжній виклик. Через кілька місяців він втрачає свій вигляд, збирає пил, шерсть і… запах. Професійна хімчистка? Часто дорожча за сам килим! Та є старі-добрі методи, перевірені...