
Страви в духовці завжди виходять значно кориснішими за ті, які приготовані на сковорідці. До того ж, навіть смачніші. Але далеко не весь посуд можна нагрівати в духовці.
Редакція FoodOboz розповість, в якому посуді не можна запікати страви. Є декілька вагомих причин.
Пластмасовий посуд
Посуд з такого матеріалу підходить для одноразового використання на природі. Але в ньому аж ніяк не можна запікати страви. Пластмаса почне плавитись, а її токсичні речовини будуть розповсюджуватись на продукти.
Посуд з дерева
Дерев'яний посуд досить привабливий та вишукано виглядає на святковому столі. Але для запікання він точно не підходить. Матеріал почне тріскатись, а також почорніє. Навіть якщо у вашій сковорідці лише ручка з дерева – цей посуд краще не використовувати. посуд
Висока температура буде сприяти тому, що посуд з картону або паперу почне горіти. Тарілки та склянки призначені лише для використання готової їжі. Але, якщо це спеціальні форми для кексів – в них можна запікати. Матеріал для такого використання просочують спеціальною речовиною, тому з ним нічого не станеться.
Православне свято 24 листопада за новим календарем (7 грудня за старим) - день пам'яті святої Катерини, Олександрійської мучениці (у народі - Катеринин день), а також преподобного Меркурія, пісника Києво-Печерського, а також преподобного Меркурія Черні...
Відомо, що людина проводить уві сні до третини життя. У цей час мозок відключається від зовнішнього світу, тіло відпочиває, а у внутрішньому просторі розгортаються історії, які часом здаються реальнішими за саму реальність, передають Патріоти України з...