Не робіть так! Антитренди серед зачісок у 2022 році - стилісти назвали стрижки, які виглядатимуть старомодно

Тренд на природність супроводжуватиме модниць і у 2022 році. Дівчатам, які хочуть змінити образ, потрібно звертати увагу на стрижки, які максимально підкреслять їхню індивідуальність. Виділитися з натовпу та полюбити своє відображення у дзеркалі можна і з натуральним кольором волосся, а стригти його намагайтеся так, щоб зачіска підходила під форму обличчя, передають Патріоти України.

Мелірування та омбре

Мелірування з чітким контрастом темного та світлого відтінку йде в минуле. Разом із ним антитрендом 2022 року стане омбре. Улюблене багатьом дівчатам фарбування виглядає ненатурально. Якщо ви хочете додати стрижці акценту, тоді стилісти рекомендують контурне фарбування, наприклад, акцент на чубчику або передніх пасмах.

Сірий блонд

Таке фарбування донедавна було ще популярним, але у 2022 році тренди змінюються. Все, що виглядає неприродно - йде в минуле. Блондинкам в новому сезоні слід звернути увагу на теплі золотисті відтінки, а не вкотре мучитися з вибором фарби, яка зробить їх волосся сухим і тьмяним.

Прямий чубчик

Цей варіант чубчика вже давно втратив свою актуальність, але деякі дівчата продовжують стригти пряму чубчик, навіть якщо він їм не личить. Придивіться до модних варіантів чубчиків, які будуть у тренді у 2022 році. Віддавайте перевагу видовженим, шаруватим, рваним чубчикам, які підкреслять переваги зовнішності, а не приховують усе, що можна. У поєднання до чубчика краще обирати стрижки каре та каскад.

Розпущена коса

Деякі дівчата з довгим волоссям продовжують носити косу, пасма якої витягується для візуального створення об'єму. Така зачіска у 2022 році також опиниться серед антитрендів. Замініть звичайну косу класичним низьким хвостом або високим "кінським" хвостом.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...