Не робіть так! Автомобільний експерт назвав поширену помилку з бензином, яка може призвести до поломки

Автомобільний експерт на імʼя Джеремі дав водіям одну пораду, яка може вберегти їх від дороговартісного ремонту. Блогер, який також має власний YouTube-канал, радить уникати керування автомобілем, доки в ньому повністю не закінчиться пальне. Про це пише видання Express. За словами Джеремі, така звичка може призвести до поломок, ремонт яких буде доволі дорогим, передають Патріоти України.

"Не чекайте, поки рівень палива в баку дійде до мінімуму. Якщо ви будете це робити постійно, ви спалите паливний насос. Причина у тому, що паливо у вашому баку фактично охолоджує паливний насос, тому, якщо він постійно працює на порожньому баку, він буде перегріватися набагато більше, а потім в кінцевому підсумку вийде з ладу занадто рано", – пояснює він.

І хоча блогер радить дотримуватися цього простого правила усім водіям, воно особливо важливе для власників дизельних автомобілів. Причина в тому, що більшість сучасних дизельних двигунів використовують паливо для змащування насоса та форсунок, а це означає, що вичерпання палива може призвести до довготривалих пошкоджень.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...