Помилок, допущених при варінні пельменів, налічується не так вже й багато, але враження про готову страву вони псують ґрунтовно, передають Патріоти України.
Помиляються всі кулінари – від школярів та студентів до досвідчених кухарів. У такій ситуації невідома сила змушує пельмені злипатися.
Найчастіше помиляються ті, хто поспішає швидше зварити пельмені.
Якщо ви вирішили зварити домашні пельмені, то не забудьте перед заморожуванням припудрити їх мукою.
Якщо йдеться про придбані у магазині напівфабрикати, то не діставайте їх з морозилки раніше, ніж закипить вода.
Щоб вийшло все, як хочеться, не забудьте правильно розрахувати пропорції води та пельменів.
Обов’язково посоліть воду – це робиться не лише для смаку, але убезпечує пельмені від злипання один з одним.
Що стосується води, то ідеальним співвідношенням води та пельменів є 3:1.
Можна варити пельмені на м’ясному бульйоні або додавати олію.
Але недотримання основних вимог ґрунтовно зіпсує страву.
Якщо все-таки щось пішло не так, спробуйте обсмажити пельмені, що «не вдалися», на сковороді.
Іноді можна помітно покращити смак страви просто підсушивши їх на сковороді з вершковим маслом.
Але навіть у цьому випадку можна безнадійно зіпсувати обід, передержавши пельмені на вогні.
20 квітня за новим стилем (3 травня за старим) вшановують пам'ять преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За юліанським календарем цього дня вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. ....
Навесні та влітку все більше людей вирушають на природу, насолоджуючись походами, пікніками та лісовими прогулянками. Проте серед сонця й зелені ховається серйозна небезпека – кліщі, передають Патріоти України. Один з їх укусів може викликати не лише з...