Не робіть так більше: Вчені розповіли, чому небезпечно запивати бутерброди кавою

Бутерброд, гамбургери або смажену картоплю краще не запивати кавою. Вчені виявили, що це призводить до несприятливих процесів в роботі організму, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Фахівці провели експеримент, який показав, що жирна їжа підвищує рівень цукру в крові здорової людини на 32%, і цей ефект може спостерігатися протягом декількох годин після з'їдених страв. При цьому кава після жирних страв сприяє стрибку рівня цукру відразу на 65%.
Виявилося, що насичені жири заважають організму нормально засвоювати глюкозу, а напої з кофеїном лише посилюють це порушення.

Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...