Не робіть так! Через які три інгредієнти млинці виходять жорсткими і несмачними

Не у всіх господарок виходить приготувати смачні млинці з першого разу. Лише методом проб та помилок можна знайти “свій” рецепт з ідеальним співвідношенням продуктів, передають Патріоти України.

Під час кулінарних експериментів багато хто пробує різні способи покращення якості готової страви.

Однак часом компоненти, що додаються, не кращим чином відбиваються на якості млинців.

Подробиці

З якими інгредієнтами варто бути обережнішими:

  1. Сода.

Багато хто додає її у тому випадку, якщо прагне приготувати тонкі мереживні млинці. Однак варто розуміти, що сода, додана у чистому вигляді, без кислих продуктів не дасть бажаного ефекту.

А ось погіршити структуру їй під силу.

При такому підході млинці стають жорсткими та не дуже смачними.

2. Цукор.

Це досить популярний компонент, який можна додавати до тіста у невеликій кількості. Завдяки цукру млинці набувають приємного відтінку кольору.

Якщо ж додати трохи більше належної кількості, то млинці будуть прилипати до сковорідки під час смаження. Млинці через це ще й рвуться.

3. Курячі яйця.

Не варто думати про те, що велика кількість яєць зробить млинці смачнішими. Навпаки, надлишок цього компонента призводить до непотрібної жорсткості.

Їсти такі млинці ніхто не захоче.

Тому на половину літра молока не варто додавати більше одного курячого яйця.

Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...