Не робіть так! Через які помилки у поливі огірки виростають гіркими

Нерідко дачники стикаються з проблемою: огірки на грядках чи теплиці виростають гіркими. На додаток до цього плоди можуть ще й тріскати. Такий урожай залишається лише викинути. Усі біди через неправильне поливання,, передають Патріоти України.

Нерегулярний полив

Стиглі плоди гірчать, якщо в процесі вирощування проводився нерегулярний полив. Огірки належать до тих овочів, які люблять вологість. У цьому їхня принципова відмінність від томатів. Якщо полив проводиться через один раз, то відбувається негативний процес. У плодах виробляються речовини, які надають їм гіркоти.

Рясний полив

Нерідко дачники поливають огірки щотижня, але використовують багато води. Цей варіант ще гірший. У такому разі з’являється не тільки гіркота, а й порожнечі у плодах, а це веде до розтріскування. Таким чином, секрет розкішного врожаю простий. Полягає він у регулярному та помірному поливі.

Перевірте себе! Чи зможете знайти людину на цій оптичній ілюзії

понеділок, 20 травень 2024, 14:56

Оптична ілюзія з назвою "Де мій господар?" свого часу наробила шуму в інтернеті. Спочатку всім здається, що на ній намальована лише голова ведмедя. Але це не зовсім так, на малюнку "сховалася" людина і її потрібно знайти. Якщо самотужки знайти людину...

Як відмити кухонні шафки від жиру? Цей засіб творить дива!

понеділок, 20 травень 2024, 14:50

Кухня - це місце, де ми не лише їмо, а й регулярно збираємося всією родиною. Саме тому необхідно підтримувати це приміщення чистим та затишним. Проте через постійне приготування їжі на кухонних шафках зазвичай накопичується жир та бруд, яких зовсім нел...