Не робіть так! Чому гірчить квашена капуста - основні помилки господинь

Квашена капуста - одна з традиційних страв української кухні, яка відома ще з давніх-давен свою користю та чудовим смаком, передають Патріоти України.

Однак багато недосвідчених господинь стикаються з тим, що готовий овоч трохи гірчить.

З чим це може бути пов’язано?

Сіль

До появи гіркоти призводить як надлишок продукту, і його недолік, тому завжди варто правильно розраховувати кількість. Через велику кількість солі не тільки страждають смакові якості, а й суттєво погіршується зовнішній вигляд страви.

Сама капуста набуває неприємного сірого відтінку.

Якщо ж додати мало солі, то бродіння не відбувається. Натомість капуста просто гниє.

Проколи

Не всі господині знають про те, що двічі на день квашену капусту під час бродіння варто проколювати за допомогою тонких шпажок. Це допомагає позбутися надлишку вуглекислого газу, який дає гіркоту та неприємний аромат.

Сорт

Не варто забувати, що далеко не кожен сорт капусти підходить для такого квашення. Найкраще звертати увагу на пізні види капусти пласкої форми.

Перевірте себе! Цей тест розкриє, наскільки вдало ви перемагаєте труднощі і відновлюєтеся після стресу

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:10

Стійкість — це фундаментальна якість, яка дозволяє нам рішуче протистояти життєвим викликам і негараздам. А ви справді витривалі, передають Патріоти України . Цей тест допоможе виявити рівень вашої стійкості за допомогою простої, але ефективної технік...

Чи стане Ethereum основою для децентралізованих фінансів у майбутньому?

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 18:32

Ethereum — це не лише одна з найпопулярніших криптовалют, але й затребувана блокчейн-платформа. Завдяки криптовалютній біржі Binance можна дізнатися будь-який курс, і курс ефіра — не виключення. Binance надасть вам усі можливості для безпечного трейдин...