
Котлети - це страва, яку багато хто любить з дитинства. Є багато причин, чому котлети виходять неідеальними. Розповімо про найпоширеніші помилки у приготуванні цієї страви, через які котлети виходять не соковитими, а жорсткими та сухими, передають Патріоти України.
Багато хто додає у котлети яйця, а також попередньо замочений у молоці хліб. У всіх цих продуктах міститься білок. Під впливом тепла він згортається, через що котлети під час смаження стискаються та втрачають соковитість.
Досвідчені кухарі радять не додавати яйця у фарш для котлет. І без них страва вийде такою, як має бути. Крім того, бажано відмовитись від молока під час замочування хліба. Замість молока використовуйте звичайну воду або вершки. Хліб можна замочити не довше, ніж на 15 хвилин. Свіжий хліб гірше утримує вологу, отже, котлети більше всмажаться. Саме тому краще брати трохи черствий хліб. Він вбере зайву вологу і котлети вийдуть соковитими.
Котлети потрібно готувати із кількох видів м'яса. Тоді страва буде смачнішою, і про це багато хто вже знає. Оптимальне поєднання - яловичина та свинина. Можна використовувати для котлет куряче філе, або філе з індички, змішуючи його зі свининою. Котлети зі змішаного фаршу вийдуть смачнішими.
Залишати собаку вдома наодинці буває непросто - і для власника, і для тварини. Однак один досвідчений тренер собак поділився порадами, як зробити цей процес менш стресовим для вашого улюбленця, передають Патріоти України. Собаки — соціальні тварини, то...
Скільки годин сну насправді потрібно дорослій людині – питання, навколо якого вже давно точаться дискусії. Хоча популярна норма "вісім годин" сприймається як незаперечний стандарт, сучасні науковці дедалі частіше ставлять її під сумнів, передають Патрі...