Не робіть так! Чому котлети виходять жорсткими та сухими - головні помилки, які зіпсують страву

Котлети - це страва, яку багато хто любить з дитинства. Є багато причин, чому котлети виходять неідеальними. Розповімо про найпоширеніші помилки у приготуванні цієї страви, через які котлети виходять не соковитими, а жорсткими та сухими, передають Патріоти України.

Багато хто додає у котлети яйця, а також попередньо замочений у молоці хліб. У всіх цих продуктах міститься білок. Під впливом тепла він згортається, через що котлети під час смаження стискаються та втрачають соковитість.

Досвідчені кухарі радять не додавати яйця у фарш для котлет. І без них страва вийде такою, як має бути. Крім того, бажано відмовитись від молока під час замочування хліба. Замість молока використовуйте звичайну воду або вершки. Хліб можна замочити не довше, ніж на 15 хвилин. Свіжий хліб гірше утримує вологу, отже, котлети більше всмажаться. Саме тому краще брати трохи черствий хліб. Він вбере зайву вологу і котлети вийдуть соковитими.Котлети потрібно готувати із кількох видів м'яса. Тоді страва буде смачнішою, і про це багато хто вже знає. Оптимальне поєднання - яловичина та свинина. Можна використовувати для котлет куряче філе, або філе з індички, змішуючи його зі свининою. Котлети зі змішаного фаршу вийдуть смачнішими.

Напій не розкриється належним чином: Яку помилку роблять більшість людей коли заварюють чай

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:40

ЧЧай може збадьорити або заспокоїти людини. Однак, смак напою іноді не розкривається через помилки під час приготування. Отже, треба з'чцам, скільки часу потрібно заварювати та як вибрати якісний чай. . При написанні матеріалу використовувались такі...

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...