
Клтлети - улюблена багатьма страва з дитинства. Усі пам'ятають, як бабуся замочувала білу булку в молоці, робила самостійно фарш та смажила на сковороді ароматні котлети, які пахли на весь під'їзд. З того часу з'явилося багато рецептів котлет - більш дієтичних, приготовлених у мультиварці і навіть без додавання м'яса. Розглянемо один із рецептів приготування класичних котлет, але без додавання хліба, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Для економії часу фарш для котлет можна купувати вже готовий. Овочі потрібно пропустити через м'ясорубку та змішати з фаршем. Далі змішуємо усі інші інгредієнти. Замість хліба додаємо у фарш манку. Цей лайфхак випробували на собі вже багато господинь.
Потім обсмажуємо котлети на середньому вогні з двох сторін, попередньо розігрівши на сковороді олію. Ви побачите, що навіть без хліба ваші котлети триматимуть форму за рахунок картоплі та манки. При цьому котлети не будуть надто клейкої консистенцією, як іноді буває, якщо переборщити із пропорцією хліба. Деякі господині додають у фарш панірувальні сухарі, або просто вмочують котлети в сухарях перед смаженням.
Попри стрімкий темп життя, японки зберігають витончені фігури й здоров’я до глибокої старості. У чому їхній секрет? Усе зводиться до одного інгредієнта - білка, і до особливого підходу до їжі, який уже став частиною культури, передають Патріоти України...
Православне свято 30 жовтня за новим церковним календарем (12 листопада за старим) - день пам'яті священномученика Зіновія, єпископа Єгейського, і його сестри Зіновії, і день пам'яті Озерянської ікони Божої Матері, головної святині та покровительки Хар...