Картопля залишається одним із основних продуктів у нашому раціоні. Варіння картоплі вважається найпростішим процесом. Проте доволі поширена помилка, яка супроводжує цю дію, передають Патріоти України.
Експерти звернули увагу на той факт, що багато людей заливають картоплю холодною водою. Потім варять. Це неприпустима помилка.
За словами досвідчених кулінарів, сиру картоплю слід класти вже в киплячу воду. При цьому додавати сіль потрібно в той момент, коли картопля стала м’якою. Також експерти розповіли про правильний спосіб приготування молодої картоплі.
Спочатку її потрібно ретельно помити, потім опустити в окріп. Процес варіння на середньому вогні має тривати 15-20 хвилин.
Перед варінням старої картоплі її не варто чистити. Фахівці рекомендують готувати її прямо в мундирі, тому що саме під шкіркою знаходяться найкорисніші речовини та сполуки.
Погляньте на три вереси й оберіть той, який найбільше привертає вашу увагу. Це не випадковість - ваш вибір може відкрити таємницю вашої особистості, передають Патріоти України. Ви — дуже чутлива й емпатійна людина. Вам довіряють навіть незнайомі, адже ...
Кофеїн може змінювати реакцію бактерій на антибіотики та послаблювати їхню дію. Про це йдеться у новому дослідженні німецьких вчених, результати якого опублікували у науковому журналі PLOS Biology, пише Science Dialy, передають Патріоти України. Команд...