Не робіть так! Експерти назвали "кричущу" помилку при варінні картоплі

Картопля залишається одним із основних продуктів у нашому раціоні. Варіння картоплі вважається найпростішим процесом. Проте доволі поширена помилка, яка супроводжує цю дію, передають Патріоти України.

Подробиці

Експерти звернули увагу на той факт, що багато людей заливають картоплю холодною водою. Потім варять. Це неприпустима помилка.

За словами досвідчених кулінарів, сиру картоплю слід класти вже в киплячу воду. При цьому додавати сіль потрібно в той момент, коли картопля стала м’якою. Також експерти розповіли про правильний спосіб приготування молодої картоплі.

Спочатку її потрібно ретельно помити, потім опустити в окріп. Процес варіння на середньому вогні має тривати 15-20 хвилин.

Перед варінням старої картоплі її не варто чистити. Фахівці рекомендують готувати її прямо в мундирі, тому що саме під шкіркою знаходяться найкорисніші речовини та сполуки.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...