Не робіть так! Експерти назвали "кричущу" помилку при варінні картоплі

Картопля залишається одним із основних продуктів у нашому раціоні. Варіння картоплі вважається найпростішим процесом. Проте доволі поширена помилка, яка супроводжує цю дію, передають Патріоти України.

Подробиці

Експерти звернули увагу на той факт, що багато людей заливають картоплю холодною водою. Потім варять. Це неприпустима помилка.

За словами досвідчених кулінарів, сиру картоплю слід класти вже в киплячу воду. При цьому додавати сіль потрібно в той момент, коли картопля стала м’якою. Також експерти розповіли про правильний спосіб приготування молодої картоплі.

Спочатку її потрібно ретельно помити, потім опустити в окріп. Процес варіння на середньому вогні має тривати 15-20 хвилин.

Перед варінням старої картоплі її не варто чистити. Фахівці рекомендують готувати її прямо в мундирі, тому що саме під шкіркою знаходяться найкорисніші речовини та сполуки.

Інакше - проблеми: Яку суму можна переказувати на картку без податку та комісії

субота, 7 червень 2025, 23:25

Перекази з картки на картку в Україні давно стали звичними для мільйонів громадян. Люди щодня надсилають гроші родичам, друзям або оплачують послуги. Але не всі знають, які суми можна переказувати без ризику отримати штраф від податкової або платити по...

Це справді працює! Як врятуватися від набряків ніг влітку - дієві поради

субота, 7 червень 2025, 9:59

Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...