Картопля залишається одним із основних продуктів у нашому раціоні. Варіння картоплі вважається найпростішим процесом. Проте доволі поширена помилка, яка супроводжує цю дію, передають Патріоти України.
Експерти звернули увагу на той факт, що багато людей заливають картоплю холодною водою. Потім варять. Це неприпустима помилка.
За словами досвідчених кулінарів, сиру картоплю слід класти вже в киплячу воду. При цьому додавати сіль потрібно в той момент, коли картопля стала м’якою. Також експерти розповіли про правильний спосіб приготування молодої картоплі.
Спочатку її потрібно ретельно помити, потім опустити в окріп. Процес варіння на середньому вогні має тривати 15-20 хвилин.
Перед варінням старої картоплі її не варто чистити. Фахівці рекомендують готувати її прямо в мундирі, тому що саме під шкіркою знаходяться найкорисніші речовини та сполуки.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...