Не робіть так! Експерти назвали три помилки, які зіпсують будь-яке м'ясо

Не існує жодної кухні, де б не використовували та головне - не любили м'ясо. Без нього не обходиться жодне застілля, свято чи пікнік. А є навіть ті люди, які просто не можуть жити без м'ясних страв. І не так важливо, який саме сорт м'яса обрати. Головне - правильно приготувати, що вдається далеко не всім, передають Патріоти України.

Помилка 1. Коли ви наливаєте додаткову олію

Кажуть, що у більшості господинь проблема з пригоранням чи прилипанням м'яса до сковороди. І найпоширенішим рішенням цього є просто налити додаткової олії. Але це не завжди є правильно, особливо тоді, коли ви хочете досягти ідеальної скоринки на стейку. Все, що потрібно зробити, це добре розігріти пательню, додати 1\2 чайної ложки олії і лише після того, як вона добре нагріється, покласти м'ясо. В ідеалі в процесі обсмажування радять перевертати стейк тільки один раз. Інакше ви ризикуєте його пересмажити.

Помилка 2. Коли ви кладете м'ясо на теплу пательню

У такому випадку воно просто висохне і перетвориться на шматок вугілля. І завжди варто пам'ятати про те, що перед тим, як смажити м'ясо, воно повинно хоч трохи постояти за кімнатної температури. Таким способом, ви можете зберегти насиченість смаку та соковитість.Помилка 3. Коли ви розрізаєте стейк поперек волокон

Це особливо стосується стейків-вішалок. І якщо розрізати їх неправильно, то в кінцевому результаті шматки будуть жорсткими та важкими для жування.

Вікна сяятимуть, як нові: Один кухонний інгредієнт зробить їх ідеально чистими - і це не оцет!

понеділок, 30 червень 2025, 9:42

У літню пору вікна швидко вкриваються пилом і пилком - і замість панорамного краєвиду ви бачите лише брудні плями. Але експерти з прибирання поділилися унікальним секретом: звичайний чорний чай здатен на диво, передають Патріоти України. Так-так, дешев...

Ви все життя зберігали картоплю неправильно! Один звичайний фрукт збереже її свіжою на місяці - і більше ніяких паростків

понеділок, 30 червень 2025, 9:10

Ваша картопля проростає через кілька днів після покупки? Є простий лайфхак, який змінить усе. Вам потрібен лише один фрукт — і ваша картопля залишатиметься свіжою на 2–5 місяців, передають Патріоти України. Цей трюк став вірусним після того, як кулінар...