Не існує жодної кухні, де б не використовували та головне - не любили м'ясо. Без нього не обходиться жодне застілля, свято чи пікнік. А є навіть ті люди, які просто не можуть жити без м'ясних страв. І не так важливо, який саме сорт м'яса обрати. Головне - правильно приготувати, що вдається далеко не всім, передають Патріоти України.
Помилка 1. Коли ви наливаєте додаткову олію
Кажуть, що у більшості господинь проблема з пригоранням чи прилипанням м'яса до сковороди. І найпоширенішим рішенням цього є просто налити додаткової олії. Але це не завжди є правильно, особливо тоді, коли ви хочете досягти ідеальної скоринки на стейку. Все, що потрібно зробити, це добре розігріти пательню, додати 1\2 чайної ложки олії і лише після того, як вона добре нагріється, покласти м'ясо. В ідеалі в процесі обсмажування радять перевертати стейк тільки один раз. Інакше ви ризикуєте його пересмажити.
Помилка 2. Коли ви кладете м'ясо на теплу пательню
У такому випадку воно просто висохне і перетвориться на шматок вугілля. І завжди варто пам'ятати про те, що перед тим, як смажити м'ясо, воно повинно хоч трохи постояти за кімнатної температури. Таким способом, ви можете зберегти насиченість смаку та соковитість.Помилка 3. Коли ви розрізаєте стейк поперек волокон
Це особливо стосується стейків-вішалок. І якщо розрізати їх неправильно, то в кінцевому результаті шматки будуть жорсткими та важкими для жування.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Роками кефір вважався мало не панацеєю від багатьох проблем зі здоров'ям та надійним помічником у схудненні. Особливо міцно вкорінився в свідомості багатьох міф про чудодійну силу кефіру, випитого на ніч. В який головний міф про кефір вірять чимало з н...