З приготуванням риби у багатьох людей часто виникають проблеми. Продукт прилипає до сковорідки, виходить сухим або просто розвалюється. У такого явища є багато причин, передають Патріоти України.
Смаження вологої риби
Для того щоб у рибі була золота хрустка скоринка, продукт потрібно добре промокнути. Інакше риба просто пропариться, а не просмажиться.
Багато солі
Якщо взагалі не додавати солі – риба буде несмачною. Але занадто велика кількість цієї спеції може зіпсувати продукт. Сіль здатна розм'якшувати волокна риби. І в результаті вона просто розвалиться. Можна зовсім трохи посолити маринад, а потім додати спеції зверху вже на приготовану рибу
Недостатньо розігріта сковорідкаЯкщо покласти рибу на холодну сковорідку – вона нерівномірно приготується і почне прилипати. Щоб отримати хрустку скоринку, добре розігрійте посуд, в якому будете готувати продукт.
Смаження не з того боку
Дуже важливо починати смажити рибу з того боку, де шкірка. Саме ця дія сприяє тому, що продукт залишиться цілим після смаження.
Активно перевертати рибу під час приготування
Переконайтесь у тому, що шматочок добре підсмажився з одного боку, і лише тоді перевертайте. Інакше риба почне прилипати і горіти. Перевернути рибу достатньо лише 1 раз.
Занадто тривале приготування
Багато людей хвилюються, щоб не подати рибу сирою. Через це часто перетримують продукт на сковорідці. Але така дія дуже шкодить страві. Риба стає сухою і жорсткою. Оптимальний час смаження риби – від 3 до 5 хвилин на кожен шматочок. Також можна скористатись кулінарним термометром.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...