Існує не так багато страв, які їдять всі і не вимагають багато часу для приготування. Макарони та паста входять до цього короткого списку, передають Патріоти України.
Як повідомляє Mirror, хоча це дуже популярна їжа, є одна помилка, яку робить більшість людей. Вона призводить до "катастрофічних" наслідків і може зіпсувати всю радість.
Експерт Пері Іглтон з компанії Seggiano, яка займається виробництвом макаронних виробів, розповів, що головна помилка полягає у недостатній кількості води при приготуванні.
"Не варити макарони в достатній кількості води — дуже поширена помилка. Використання занадто малої кількості води може мати катастрофічні наслідки, оскільки крохмаль з макаронних виробів розчиняється у воді для варіння, і, якщо співвідношення води до макаронних виробів занадто низьке, вони перетворюються на клейке місиво", - пояснив.
Зліплена купка макаронів - це не те, що хтось хотів би бачити на своїй тарілці. Згідно з рекомендаціями, необхідно брати від 500 мл до 1 л води при приготуванні 80-100 г пасти. Якщо вам потрібно 200 г - то кількість води подвоюєте.
Крім того, радять використовувати "велику каструлю з високими стінками". Це необхідно, щоб переконатися, що в ній достатньо місця як для води, так і для макаронів, коли вони закиплять, "тому що ви не хочете, щоб вода википала і переливалася".
За словами Іглтона, краще уникати додавання макаронних виробів у воду до того, як вона досягне точки кипіння - це ще одна поширена помилка.
"Якщо ви додасте макарони у воду до того, як вона закипить, вони будуть закупорюватися через повільніше вивільнення крохмалю у воду, яка не рухається. Так само, якщо ви забудете її перемішати, паста злипнеться", - зазначив він.
Загалом, головна задача при приготуванні макаронів полягає у тому, щоб забезпечити їм правильне співвідношення води, температуру та регулярно помішувати. Ці поради актуальні для всіх страв з макаронами.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...